Mannen met bierbuiken vogelen langer!

We moeten zeggen, we werken er hard aan. Aan wat? Aan ons bierbuikje. Liters alcohol en geen beweging, geef ons nog een paar maanden en we zijn er klaar voor. Alles om beter te presteren in bed. Zie je wel schat, ik doe het voor jou!

Ode aan de bierbuik

Recente onderzoeken tonen immers aan dat mannen met een buikje beter zijn in bed. Zij houden het langer vol dan de heren met een wasbordje. Eerlijk, waarom zouden we naar de fitness trekken?
bierbuik (1)
Mannen met een buikje schijnen het langer uit te houden. Hoe zwaarder de man en hoe hoger het BMI hoe langer ze kunnen vogelen. Gemiddeld 7 minuten en als we ons vrouwelijk panel mogen geloven is dat héél wat. Zeker als je het met de 2 minuten van de afgetrainde mannen vergelijkt. Nee, dit is geen typefout.
Hoe dikker de buik, hoe meer estradiol het lichaam aanmaakt. Dit is een vrouwelijk hormoon, wat je orgasme uitstelt. Omdat afgetrainde fitnessboys dit hormoon missen, spritzen ze veel sneller en hebben ze minder controle over hun orgasme.
Bovendien geeft een klein buikje de vrouw wat meer houvast, het voelt zachter aan en is daarom sensueler voor de vrouw.
bierbuik
Een laatste bijzonder punt: ook vrouwen met een buikje houden het langer uit. Maar dit komt dan voornamelijk omdat vrouwen met een buikje bereid zijn om veel meer uit te testen. Het zijn grotere ‘vetzakken’ zoals we in Antwerpen zeggen… Probeer het gerust eens uit!

You May Also Like

Líkami, de Ijslandse zuiverheid als basis voor je huid

Huidverzorgingsproducten voor de man? Ze zijn er natuurlijk wel, maar in vergelijking met vrouwen ...

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Hosting door Fraai