Luie mensen zijn intelligenter…

Of we onszelf intelligent vinden? Bwah, ik denk dat er mensen verder achteraan in de rij stonden het verstand werd uitgedeeld, maar net zo goed staat er nog een heel behoorlijke rij voor ons. Nu, dat moeten dan wel ontzettende luiaards zijn, want uit een recente studie blijkt dat luie mensen, gemiddeld genomen slimmer zijn.

Luie mensen denken meer

guy-texting-02-1491503198
Als we een onderzoek aan een universiteit in Florida mogen geloven dan zijn slimme mensen vaak lui. Denkers bleken immers een heel stuk minder actief te zijn dan niet-denkers. Mensen met een hoog IQ zouden zich minder snel vervelen, daardoor meer in gedachten verzonken geraken en zo de hersenen op volle toeren laten draaien. Dit terwijl de actieve mensen, zich sneller vervelen, daardoor aan het sporten gaan en vervolgens wel topfit zijn, maar dom als hel… Ok, we overdrijven lichtjes.
Man-relaxing-on-sofa
Denk je erover om terug aan het sporten te gaan. Stel dan eerst en vooral je eigen intelligentie in vraag. Is het omdat je je verveelt? Begin dan maar snel na te denken!

You May Also Like

De 5 simpele regels voor een gelukkig leven

Dat heet dan gelukkig zijn, een deur die plots … , soit: je kent ...

Alles hangt af van 'The Mood of Mary'

Uiteraard hebben we het als het op bloggen aankomt nog een hoop te leren ...

De ultieme truc voor Tinder succes!

Helden op Tinder ze bestaan. We menen ons te herinneren dat dit in een ...

Hosting door Fraai