Leven in een droom…knappe Silke De Backer is fulltime influencer

Van bloggen kunnen leven…wij kunnen dit alvast niet zeggen en werken ons te pleuris om überhaupt uit de kosten te komen. Ok, het helpt natuurlijk niet om eens een verkeerde credit te gebruiken waardoor een Hollandse haai (who else?) ons wel eens rechterlijk vervolgd met een boete van 300€ voor een (uberhaupt slechte) foto van Herman Brusselmans uit 2009 maar kom, ooit, op een dag,…en ga zo maar zal onze nog jeugdig naïeve enthousiasme misschien wel zijn vruchten plukken van al die tijd we er ondertussen in hebben geoogst! Toch kan het veel sneller gaan. kijk maar naar Silke De Backer. Zij heeft ondertussen een roedel aan 30.000 volgers achter zich geschaard en kan leven als influencer. Ok, jong, fris, mooi…ze heeft alles wat wij niet hebben maar pas op, enkel deze eigenschappen maken je niet succesvol.  Wat dan wel? We laten het Silke maar al te graag zelf even vertellen!

DSC 6 kopie 2

Hallo Silke, stel je eens kort even voor? 
Ik ben Silke, 24 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Ik studeerde taal- en letterkunde en daarna vastgoed-makelaardij, en nu ben ik fulltime blogger/influencer.

Voltijds zeg! Mooi om van hiervan te kunnen leven, zeg! Wij moeten het doen met af en toe een horloge, paar schoenen of een helm die we dan ook gelijk allemaal weggeven! Soit, hoe lang ben je hier al mee bezig?
Ondertussen ben ik al ongeveer anderhalf jaar bezig als blogger, denk ik.

Mooi! Waarom ben je ermee begonnen?
Ik had een taalopleiding gedaan en ik schreef heel graag, en ik wist niet goed wat ik moest doen met mijn passie voor beauty. Ik besloot om een paar tips online te delen, en dat is uitgegroeid tot Silkeblogs wat het nu is.

Kijk eens aan, wat een resultaat! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid jij je net van anderen?
Ik ben erg gedreven, ondernemend, zelfstandig en creatief. Ik vind het heerlijk om een hele dag te werken, om dan terug te kunnen kijken naar alles wat ik bereikt heb.

Zit dit ook in je levensmotto of heb je hier een ander?
Heel marginaal: YOLO. Ik zeg het heel vaak tegen mezelf, maar eerder in de zin dat ik niet bang moet zijn in het leven.

DSC-4-2

Niks mis mee me dunkt! Social Media is zowat je broodwinning. Verkoop jezelf eens…waarom moeten we je hierop volgen?
Ik hecht heel veel belang aan mijn foto’s, en ik vind het belangrijk dat ze dat ook uitstralen. Ik kan uren bezig zijn om de perfecte foto te maken.

Uren? Kevin, dat is het geheim…wij posten alles binnen de minuut en #nofilter…we begrijpen het! Wat betreft relaties…ga je hier ook zo zorgvuldig te werk?
Ik heb een vriend.

DSC 5-2

En wat heeft deze gelukzak wat anderen niet heeft? Hoe heeft hij je kunnen versieren?
Voor mij moet een man gewoon zelfzeker zijn. Mijn ultieme versiertip is echt gewoon om zelfzeker te zijn, of ten minste te doen alsof!

Wij noteren…’doen alsof’! Heb je nog tips die essentieel zijn voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Ik ga gewoon een huidverzorgingstip meegeven, omdat die van toepassing is op iedereen: bescherm je huid goed tegen de zon! Gebruik een SPF 50 speciaal voor het gezicht, en gebruik die elke dag. Ja, ook als het niet zonnig is buiten!

DSC-2

Een waardevolle tip met onze vakantie in het verschiet! Over buiten gesproken…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Als influencer word ik op veel plaatsen uitgenodigd, dus ik bezoek plekken over het hele land. Maar het liefst ga ik gewoon iets drinken in mijn hometown!

Wat is je favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde: Eurosong is mijn ultieme guilty pleasure. Maanden op voorhand ben ik al aan het fangirlen over alle nummers en is mijn top 10 al klaar!

DSC-3

Euhhh, volgens mij is dit zelfs een doodzonde! Maar we houdend het levend en dus vragen we wat jouw ambities voor de toekomst zijn…
Ik hoop dat ik kan blijven doen wat ik doe, en ik sta open voor alles wat de toekomst te brengen heeft!

That’s the spirit! Alvast heel veel succes in alles wat je onderneemt! Wij blijven je alvast volgen op Facebook, Instagram en zullen geregeld jouw blog binnenstebuiten keren! En dat, lezers van Whatmatters is meteen ook jullie taak! Volgen die handel!  

DSC 3 kopie 2

You May Also Like

Verslavender dan Coke die Caro Sanchez

Duizend bommen en granaten…wat zou Bart De Wever hiervan zeggen? Dat ze beter containers ...

Deze Instagrampagina mag je als echte vent niet missen! (Foto's)

Als het Instaproof is…is het ook SFW! Puriteins Facebook of Instagram bant naakt…Toch zijn ...

Knapperd Annelies Törös dartelt vrolijk over onze Instagram Wall

Een zekerheid… Als we van één iemand steevast gelukkig worden als we onze Instagram ...

Hosting door Fraai