Laura Smeyers droomt van een leven als model…

Vraag aan elke jonge ravissante meid wat hun kinderdroom is of was, en je komt meestal op hetzelfde antwoord. Model worden. Aanbeden en geshoot worden in de mooiste designerkleding, catwalks lopen in Parijs, NY of Milaan,…het spreekt tot de verbeelding. Vele proberen dan ook als eerste stap in deze richting het te wagen tijdens een missverkiezing. En als je echt wil scoren, gebeurt dit niet als Miss Aardbei, maar wel als Miss België. Zo ook Laura Smeyers, die volop voor het kroontje wil gaan! We stellen ze graag even aan u voor! 

20158119_1591279630954109_82088842_n
Hey Laura, vertel eens kort even wie je bent?
Ik ben Laura Smeyers, een spontane, levenslustige meid van 20 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven veel bezig met sporten. Ik loop elke week 2 tot 3 keer zo’n 5 km, ik doe om de 2 dagen ook een korte kracht- en lenigheidstraining op mezelf van een halfuurtje en ik heb 12 jaar gedanst aan de Mechelse Balletstudio Diependael o.l.v Anouchka Balsing. Momenteel dans ik iets minder intensief aangezien het een druk jaar is geweest op school. Ik heb zonet mijn 2de Bachelor lerarenopleiding lager onderwijs afgewerkt aan de UCLL in Leuven. In september start ik mijn 3de jaar. Mijn grootste passies zijn reizen, dansen en model staan voor een foto. Ik reis enorm graag en veel, namelijk minimum 4 keer per jaar. Het leukste land waar ik al ben geweest is Ijsland. Poseren voor een foto doe ik ook enorm graag en is er van jongs af aan ingebakken doordat mijn beide ouders amateurfotografen zijn en ze altijd gebruik hebben gemaakt van mijn broer en mezelf om model te staan wanneer ze eens iets nieuws wilden uittesten.

20196276_1591275450954527_342763739_o

En nu gooi je je ook in de strijd voor een kroontje…
Ik doe sinds mei mee aan de missverkiezing Miss Vlaams-Brabant voor Miss België 2018 en sinds juli ook aan Miss Elegantie De Panne 2017. Ik doe hierrond momenteel enorm veel evenementen en deze plaats ik dan ook op social media zoals Instagram (laurasmeyerss), mijn Facebookpagina (Miss Vlaams-Brabant 2018 Kandidate 16 Laura Smeyers) en mijn persoonlijke Facebookprofiel. Sindsdien word ik ook vaker aangesproken door fotografen die graag eens een shoot met me zouden willen doen en enkele weken geleden ook door een modellenbureau.

Is dit de droom? Model worden?
Model worden is voor mij altijd mijn kinderdroom geweest en ik vond dat het tijd werd om eens werk te maken van mijn dromen.

20196266_1591275000954572_1333446452_o

Je liet al vallen erg actief te zijn op sociale media. Zoals het een echte miss hoort…verkoop je eens? Waarom moeten we net u volgen?
Omdat ik momenteel een buitengewoon avontuur aan het beleven ben en ik wil de buitenwereld er zoveel mogelijk van laten meegenieten en ik probeer zo origineel mogelijk te zijn in mijn foto’s, posts en acties die ik onderneem.

Originaliteit, erg belangrijk! Maar waar onderscheid jij jezelf van anderen, op persoonlijk vlak dan?
Ik heb een enorm doorzettingsvermogen, ik bekijk het leven van de positieve kant en ik heb een natuurlijke uitstraling omdat ik een vrolijke en gelukkige jonge vrouw ben, dus als ik lach is dat nooit gefaket.

20187204_1591277080954364_537135394_o

Heb je ook een persoonlijke levensquote?
‘Die with memories, not dreams.’

Horen er bij die dromen ook een man bij?
Ik heb een vriend en we passen enorm goed bij elkaar omdat we eigenlijk twee dezelfde personen zijn. Ik geloof niet zo in dat idee van tegenpolen, of dat is althans niet voor mij weggelegd. Ik heb iemand nodig die me begrijpt op elke manier. Die blij en enthousiast wordt van dezelfde dingen en zich in mij kan verplaatsen wanneer ik boos of verdrietig ben. Samen kunnen lachen is voor mij zeker ook een must en hij moet houden van een uitdaging want daar ben ik altijd naar op zoek in het leven.

20182540_1591278227620916_1954543594_n

Geef eens de ultieme tip aan mannen…hoe kan je een vrouw helemaal doen smelten?
Waar je altijd mee scoort is een vrouw laten lachen, maar zorg dat je grapjes echt zijn en zeker niet vulgaire of bijdehand. Zorg er altijd voor dat je er verzorgd uitziet. Je moet niet de knapste zijn om een vrouw te kunnen verleiden, een verzorgd uiterlijk is op zich al iets waarmee je de aandacht van vrouwen kan trekken. Nog een laatste tip, zorg dat je zelf iets te vertellen hebt, met openingszinnen zoals ‘hey, alles goed?’ of ‘wat doe je?’ kom je nergens mee.

20138171_1591276057621133_114781577_o

OK! We schaffen ons het boek ‘openingszinnen voor dummies’ aan. Maar voor we je kunnen aanspreken moeten we natuurlijk wel weten waar je zoal te vinden bent…
Ik ga het meeste uit in Leuven omdat ik daar ook studeer. Er wordt elke dag wel een feestje georganiseerd voor studenten en dat zorgt voor een bruisend uitgangsleven. Iets eten of drinken doe ik meestal in het centrum van Leuven. Een echte aanrader om op restaurant te gaan is de Notre Dame, en om een goeie cocktail te drinken is ‘Bar Nine’ the place to be. In Mechelen ken ik ook een leuk plekje om iets te drinken, namelijk ‘Bar Popular’. Mijn favoriete plekje is op de keizersberg in Leuven, daar kan het ’s avonds echt gezellig worden en je hebt er een uitzicht over heel Leuven.

20182143_1591282267620512_5777012_o

En dan hebben we nu nog jouw ultieme zonde los te krijgen…
Chocoladefondue met vers fruit, heerlijk!
Vrouwen en chocolade…voor we afsluiten…wat zijn je ambities nog?
Mijn grote droom is nu natuurlijk Miss België worden en moest dat niet zijn, aan de slag kunnen gaan als professioneel model. Ik besef echter ook dat dit niet makkelijk zal zijn en blijf zeker met beide voeten op de grond. Ik zie wel waar ik geraak, maar ik zal er alleszins alles aan doen om mijn dromen een kans te geven.

20134810_1591278747620864_1346773434_n

Dan heb je je alvast niet te verwijten! In ieder geval heel veel succes en wie weet komen we elkaar wel eens tegen in het bruisende Leuven. Notre Dame, Bar Nine,… allemaal gekende plaatsjes voor de afnemer van dit interview hier! We zullen alvast je avonturen blijven volgen op Instagram, Facebook en op de Facebookpagina van Miss België! 

20134645_1591279930954079_483545296_n
Credits:
– Jani Gysels
– Miss België

You May Also Like

Breng haar met deze tips tot het ultiem hoogtepunt!

Neen, wij zijn niet de nieuwe Goedele Liekens, Kaat Bollen of Tracey, what’s in ...

GIMBER, voor de BOB tijdens de feestdagen

Uiteraard zetten wij het tijdens de komende feestdagen nog net iets harder op een ...

Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak ...

Hosting door Fraai