We krijgen niet genoeg van de jerrycan bars

Nu hebben we in het verleden wel meer jerrycans de revue zien passeren en zelfs eentje die ingericht was als bar, maar aan het pareltje van Danish Fuel hangt een stevig prijskaartje. 600 roebeltjes ben je toch al snel kwijt. Nu hebben de rekels van Designed By Man besloten een goedkopere variant op de markt te brengen. Bovendien moet je dit exemplaar niet aan de muur bevestigen, maar kan je de jerrycan gewoon met je meenemen. Heerlijk op een zomerse dag.
IMG_0895

Betaalbare jerrycan bar

Het hebbeding is momenteel verkrijgbaar in 3 kleuren en de prijzen starten al op 50 euro. Een complete set waar ook glazen en blikjes een plaatsje in vinden heb je voor om en bij de 100 euro. Dat maat het geheel toch al een stuk betaalbaarder. Momenteel is er enkel een versie met Bacardi & Cola beschikbaar, maar andere varianten zijn blijkbaar op komst.
IMG_0894
Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden, dus als je de kast toch tegen de muur wil is dat een optie.
Neem een kijkje op de site, Facebook en/of Instagram, schaf er eentje aan en nodig ons uit. Zelfs voor Heineken komen we tegenwoordig de deur uit, wat ons eraan doet denken dat we daar nog altijd op rondleiding moeten…
First batch-16

You May Also Like

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...

Redopapers geeft misprints een uniek tweede leven

Ik moet iets bekennen: ik ben zot van papieren boekjes. Van notitieboekjes, pennen en ...

Hosting door Fraai