Je tanden poetsen in 10 seconden!

Wie wordt er dolgelukkig van tanden poetsen? Geen mens, toch? Alleen, het is natuurlijk wel strikt noodzakelijk. Binnenkort zou je echter wel eens 5 minuten langer in je nest kunnen blijven liggen en hoef je je elleboog er niet meer af te schrobben. Hoe dat kan? Met AMABRUSH.

Poetsen op 10 seconden

Met dit revolutionaire gadget poets je je tanden binnen de 10 seconden. Reken uit de tijd die je levenslang uitspaart! De Amabrush bestaat uit een soort bitje dat met magneten op zijn plaats wordt gehouden en wordt verbonden met een vibrerend gedeelte. Het klinkt als een hoop geklooi, maar dat blijkt wel mee te vallen.
amabrush-2-1200x800-c
Om je tanden te poetsen doe je wat speciale tandpasta in de capsule en klaar. Vervolgens druk je op de knop en klaar. Het bitje zelf bestaat overigens uit siliconen en de fabrikant garandeert dat de bacteriën gedood worden. De gemonteerde 3D-borstels doen in 10 seconden de rest. De tanden zouden op deze manier zelfs langer gepoetst worden dan anders.
ama1
Wie meer wil weten of er alvast eentje wil reserveren, die kan op Kickstarter terecht. Voorlopig is het dus nog even wachten, maar met de funding zit het alvast goed. Voor 79 euro haal je het apparaatje in huis en voor 20 euro doen ze er nog een draadloze oplader bij ook. Vanaf augustus zou de Amabrush geleverd worden. Laat ons vooral weten of het werkt, misschien gaan wij dan ook wel overstag!
amabrush-1

You May Also Like

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Menstyle Matters: BVLLIN en Luxury For Men veroveren vanaf nu samen de wereld

Wie ‘Mannen’ en ‘Luxe’ zegt, ademt in één keer gewoon ‘Luxury For Men’ uit. ...

Vergeet de lucht, nieuwste drones doen het onder water!

Wij zijn nog maar net aan het leren vliegen met een drone in de ...

Hosting door Fraai