Jarige Svenja Eggerickx wil het kroontje van Miss European!

Onze mailbox zit vol en het overzicht behouden begint redelijk moeilijk te worden. Het is de tijd van het jaar dat missverkiezingen naar hun hoogtepunten evolueren. Waarmee we willen zeggen, daar waar ze met veel starten, is het nu ongeveer het moment dat ze de finalisten kiezen die in het najaar voor de kroontjes zullen vechten. Vandaar ook dat onze mailbox vol zit. Iedereen wil nog snel op een goedgekozen platform zijn laatste troeven uitspelen in de hoop door de organisatie opgemerkt te worden. Het is echter onmogelijk om iedereen het forum te geven. Beetje originaliteit kan dus geen kwaad. Voor Svenja kozen we vandaag, 24 juli, De dag dat zij haar tienerjaren inruilt en vanaf vandaag op tram 2 stapt. Drie kussen en een verjaardagsgeschenk in de vorm van een artikel zaten we rond de tafel…en op een dag als vandaag mag dat met een flesje bubbels zijn!

Gelukkige verjaardag knappe meid! Wie is die nieuwe twintiger?
Hallo, ik ben Svenja Eggerickx en afkomstig uit hoeilaart. In mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden of op vakantie, shoppen met mijn mama zit er ook vaak bij. 🙂 Mijn hobby is ook meedoen aan missverkiezingen, dit is ondertussen dan ook al mijn 3e verkiezing waar ik aan meedoe.
Dan heb je onze net afgelopen eigen missverkiezing gemist! Volgend jaar misschien! Waarom ben je er zo in geïnteresseerd?
Al van kleins af aan sprak mij de modellenwereld mij aan. Ik deed al fotoshoots met mijn zus en vriendinnen voor de fun. Op mijn 17e deed ik dan mee aan mijn eerste missverkiezing.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6817
Hoe is het begonnen?
Ik ben ermee begonnen omdat het al droom was van kleins af aan, maar ook vooral omdat ik wil bewijzen dat meisjes met een maatje meer er ook kunnen staan en zich kunnen laten zien.

Nobel! En waar blink jij uit? Wat is jouw sterke troef?
Ik ben altijd wel een heel sociaal persoon geweest en ook een meisje dat haar niet rap laat doen (geen katje om zonder handschoenen aan te pakken). Natuurlijk heb ik ook mijn onzekerheden maar ik ben ook  een persoon dat de commentaar van andere mensen rap van me af kan zetten en mijn eigen ding doe!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6816
Dat is wel nodig in het miss- of modellenwereldje! Heb je ook een levensmotto?
Ik zeg altijd ‘blijf je zelf en doe wat je graag doet!’ Mensen hebben op alles commentaar of je nu iets goed of slecht doet! 🙂 Je moet je voor niemand veranderen! ‘BE YOURSELF AND ENJOY LIFE!’
 
Doen we! Je bent op het zacht uit te drukken ook heel erg actief op sociale media.
Social media, daar ben ik zelf een beetje aan verslaafd, geef ik eerlijk toe. Ik zit vooral het meeste op Instagram & Snapchat. Je kan mij vinden op Instagram als ‘Svenjaegg‘ en op snapchat als ‘Svenja6’. Zeker volgen! 😉
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_681d
Heb je ook een vriend?
Ik heb geen vriend en dus momenteel single.
Dan volgt de niet te vermijden vraag…hoe ben je te verleiden?
Voor mij moet een jongen vooral zichzelf zijn en me kunnen doen lachen en me op mijn gemak laten voelen.
En als je de ultieme tip kan geven?
Haar laten tonen dat hij haar echt graag ziet. Dit moet niet met grote zaken, kan al met iets heel klein zijn, bijvoorbeeld eens zeggen dat hij je graag ziet, of een lief smsje. Kleine gebaren doen veel!. Respect hebben voor haar en jezelf zijn! 🙂
 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6815
Genoteerd! En voor de jongens allemaal aan je deur staan…waar kunnen ze je treffen? Wat zijn voor u de hotspots?
In het weekend vind je me regelmatig in de Versuz of Carré. Soms vind je me ook in lokaal jeugdhuis in Loonbeek ‘De schup’.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6814
En voor wij ‘ons schup hier afkuisen’ nog een laatste vraag…wat zijn jouw ambities nog?
Ik zou heel graag verder gaan in de modellenwereld! Dat zou droom zijn die uitkomt. Maar ik zie ook van dag tot dag. Ik geniet nog volop van het leven 🙂
Geniet ervan en alvast heel veel succes met je verkiezingen en maak je droom waar! Wij blijven het alvast volgen! Maar eerst toasten we nog eens op die twintigste verjaardag! Santé!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6818
Credits: Steven Masset en Michael Van Wiele

You May Also Like

Van Amberleigh West raken wij compleet het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt?  Over het Westen gesproken, in ...

Word jij de eeuwige speel-Valentijn van Nanoe?

Ze zoekt hulp voor haar natuurfilms… Wie de afgelopen weken de kranten en digitale ...

Vlaamse Pareltjes XXIII: Laury Genin

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai