Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

nrm_1419525647-yolanthe-sneijder-cabau-in-haar-bikini

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ze in het echt ook is. Ze staat bij veel voetbalfans dan ook bekend als de vrouw van Wesley Sneijder. Maar naast voetbalvrouw, is ze ook een onderneemster. De Nederlandse actrice en presentatrice timmert dan ook zelf behoorlijk aan de weg. Zo opende ze onlangs met haar voetbalheld, die overigens nog altijd eigendom van het Turkse Galatasaray is, een club op Ibiza.

https://www.instagram.com/p/BV5DiP0F1SC/?taken-by=yolanthecabau&hl=nl

En niet toevallig Ibiza. Miss Sneijder-Cabau werd namelijk geboren op het Spaanse eiland. Haar vader was dan ook een Spanjaard, vandaar ook de ietwat zuiderse zwoele look van deze knapperd.

En dat ze een knapperd is, vinden wij niet alleen! Zo werd ze door FHM in het verleden al drie keer uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland. De smaak van onze Noorderburen valt dan ook niet te betwisten! Laat dat duidelijk zijn!  Wij weten alvast waar we komende zomer op Ibiza moeten zijn! HIER!

Knipsel3

You May Also Like

Upstairs Hotel, verfrissend anders in Oostende

De voorbije zomer was het bakken en braden geblazen aan de Belgische kust. En ...

De billen van Gwen maken ons helemaal Zen

Blijven gaan! Voor wie Gwen niet kent, Gwen is een 30-jarige Nederlands presentatrice, die vooral ...

Hosting door Fraai