Het next level basketbalveld van Pigalle

Voetballen kunnen we een beetje bij Whatmatters, maar met onze legendarische linkerhanden breken we bij het basketten weinig potten. Jammer, want graag hadden we samen met de jongens een potje basketbal gespeeld op onderstaande pleintje in Parijs.

Een futuristisch potje basketbal

Dit veldje tussen 2 gebouwen in Parijs valt op zijn minst futuristisch te noemen. Neon voert je naar de jaren ’80 en de geometrie zorgt ervoor dat je je eerder in een trip waant dan op een basketbalveld.
basket-court-pigalle-studio-architecture-public-leisure-paris-france-_dezeen_hero-b
Dit pleintje is het werk van het modelabel Pigalle, het designplatform III-Studio en ook Nike deed zijn duit in het zakje. Ga je deze zomer nog op citytrip naar Parijs, dan hoort een Instagrampic van deze court gewoon op je to-dolijstje.
http-hypebeast.comimage201706pigalle-latest-basketball-court-design-eclectic-colorful-navy-purple-yellow-7

You May Also Like

Zoute gin steelt zijn naam niet!

Net als je denkt dat je alles gezien en geproefd hebt, ontdek je de ...

Scandinavisch design voor je tuin/terras

Terwijl de ene redacteur van Whatmatters in het landelijke Geel uitkijkt over de velden ...

Filliers meer dan jenever: Filliers Dry Gin 28

Het ligt ongetwijfeld aan mij, maar Filliers associeer ik met jenever. Nu wil ik ...

Hosting door Fraai