Het next level basketbalveld van Pigalle

Voetballen kunnen we een beetje bij Whatmatters, maar met onze legendarische linkerhanden breken we bij het basketten weinig potten. Jammer, want graag hadden we samen met de jongens een potje basketbal gespeeld op onderstaande pleintje in Parijs.

Een futuristisch potje basketbal

Dit veldje tussen 2 gebouwen in Parijs valt op zijn minst futuristisch te noemen. Neon voert je naar de jaren ’80 en de geometrie zorgt ervoor dat je je eerder in een trip waant dan op een basketbalveld.
basket-court-pigalle-studio-architecture-public-leisure-paris-france-_dezeen_hero-b
Dit pleintje is het werk van het modelabel Pigalle, het designplatform III-Studio en ook Nike deed zijn duit in het zakje. Ga je deze zomer nog op citytrip naar Parijs, dan hoort een Instagrampic van deze court gewoon op je to-dolijstje.
http-hypebeast.comimage201706pigalle-latest-basketball-court-design-eclectic-colorful-navy-purple-yellow-7

You May Also Like

De resultaten van de Gin-enquête: we hebben een probleem!

Liters gin hebben we de afgelopen jaren door de keelholte laten vloeien. Als er ...

Met een volle batterij de wildernis in

De tijd dat de rugzak, een lelijk canvas ding was dat je op je ...

Bootje varen op een hoger niveau

Als je wat roebels over hebt en deze vlotjes over de balk wil smijten, ...

Hosting door Fraai