Henry Poole x Size? x adidas

Als een gereputeerde Britse tailor en adidas de handen in elkaar slaan mag je natuurlijk een puik resultaat verwachten en de Henry Poole x Size? X adidas NMD XR1 stelt zeker niet teleur.
De geschiedenis van Henry Poole gaat terug tot 1800 en vandaag de dag zit de tailor op Saville Row. Al generaties lang kleren ze stijlvolle Britse heren van kop tot teen, maar van street-wear bleven ze ver weg, tot nu dus. En we moeten zeggen met een verbluffend strak en stijlvol resultaat.
adidas-nmd-x-henry-poole-1200x674
Premium wol – hetzelfde materiaal dat in de meeste van de maatpakken van Henry Pool gebruikt wordt – in het donkerblauw wordt afgewisseld met de zwarte kenmerken van de Boost-units. Ook leder is voorzien op de hiel en over de tong van de schoen.
Nog een leuk weetje, de schoen is eigenlijk gebaseerd op een jasje uit de jaren ’80.
Adidas-NMD-XR1-Size-Henry-Poole
Vanaf vrijdag zijn deze schoenen online te kopen en in de Size? shops. Voor 150 Britse pond zijn ze van jou en voor deze schoenen is dat geen pond te veel.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

SMEG 'Swarovski Gold' is de eyecatcher in jouw keuken of woonkamer

SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in ...

Haal een Ferrari in je bureau!

Bespreek het met iedere specialist ergonomie, een goede bureaustoel is cruciaal voor zij die ...

5 Europese sneakershops om te bezoeken

Op zoek naar leuke sneakers in het buitenland? Overal ter wereld is de sneakercultuur ...