Helemaal high van cacao!

Paddenstoelen, pillen, poeder, noem maar op, we gebruiken het zelf niet, maar weten het allemaal: je kan er geweldig high van worden. Maar CACAOPOEDER, potverdekke dat is nieuw. Vanaf heden bekijken we dan ook iedereen die een pot Nesquik mee naar huis durft nemen met argusogen.

Een drugvrije roes

Ok, we overdrijven misschien een beetje, van Nesquik ga je hooguit een geïrriteerde neus krijgen, maar vast staat wel dat Coko Loko – snuifbaar cacaopoeder – op de markt wordt gebracht. Het zou een drugvrije roes geven. Het gaat om een product van Legal Lean een bedrijf uit Orlando, Amerika.
19679286_573144756406813_3576143065956218738_o
Volgens de verpakking krijg je een endorfine rush van het snuiven, maar anderzijds zorgt de serotonine rush ook voor kalmte en focus. Het klinkt alvast veelbelovend, misschien toch maar eens een potje proberen te bemachtigen. Ik kan wel wat focus gebruiken.
Screen-Shot-2017-06-19-at-2.07.09-PM
Overigens zo vernieuwend is dit niet, wat eerder kwam onze eigen chocolatier Dominique Persoone al met het idee om chocolade op te snuiven. Meer nog hij bedacht zelfs een gadget – de Chocolate Shooter –  dat de cacao je neus in katapulteert. Voor 50 euro heb je er al eentje.
big_1427933782_image
 

You May Also Like

Nooit meer zonder sollen met de Wingback Key Cache

Ken je dat gevoel? Willen betalen, maar dan merken dat je je portefeuille vergeten ...

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...

Feesten met de tenen in het Caribische zand: SXM Festival

Je kan voor de zoveelste keer naar Tomorrowland trekken, of misschien net over de ...

Hosting door Fraai