Helemaal high van cacao!

Paddenstoelen, pillen, poeder, noem maar op, we gebruiken het zelf niet, maar weten het allemaal: je kan er geweldig high van worden. Maar CACAOPOEDER, potverdekke dat is nieuw. Vanaf heden bekijken we dan ook iedereen die een pot Nesquik mee naar huis durft nemen met argusogen.

Een drugvrije roes

Ok, we overdrijven misschien een beetje, van Nesquik ga je hooguit een geïrriteerde neus krijgen, maar vast staat wel dat Coko Loko – snuifbaar cacaopoeder – op de markt wordt gebracht. Het zou een drugvrije roes geven. Het gaat om een product van Legal Lean een bedrijf uit Orlando, Amerika.
19679286_573144756406813_3576143065956218738_o
Volgens de verpakking krijg je een endorfine rush van het snuiven, maar anderzijds zorgt de serotonine rush ook voor kalmte en focus. Het klinkt alvast veelbelovend, misschien toch maar eens een potje proberen te bemachtigen. Ik kan wel wat focus gebruiken.
Screen-Shot-2017-06-19-at-2.07.09-PM
Overigens zo vernieuwend is dit niet, wat eerder kwam onze eigen chocolatier Dominique Persoone al met het idee om chocolade op te snuiven. Meer nog hij bedacht zelfs een gadget – de Chocolate Shooter –  dat de cacao je neus in katapulteert. Voor 50 euro heb je er al eentje.
big_1427933782_image
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Gepersonaliseerd de baan op met Rapha

Het betere weer komt eraan, dus binnenkort is het weer tijd om je stalen ...

Een niet te missen wijnfestival: Fête des Vignerons

Lust je wel een glaasje wijn, heb je wat roebels te spenderen en kun ...

Hosting door Fraai