Gliss-Speed, elektrisch karten/jetskiën op het water!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67cf
Een kart of een jetski is zoals het hoort voor een echte vent, de Whatmatters redactie helemaal niet vreemd. Dat we hier dan ook (onnodig) de nodige Roebels in fossiele brandstoffen hebben gestoken, kunnen we dan ook niet ontkennen. Maar het kan goedkoper én een pak milieuvriendelijker…De Gliss-Speed.
Eens aan boord, iedereen will enjoy. Van 9 tot 99 jaar oud! Met zijn makkelijk besturingssysteem en stabiele snelheid is dit een hebbedingetje voor het ganse gezin. Een wat wildere zee of gewoon een golfloos groot meer, overal kan deze milieuvriendelijke jetski zijn ei kwijt.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67ce
De Gliss-Speed bestaat uit een 5PK sterke elektrische motor lithium batterij dat maar liefst 2u (aan 10 knots) meekan. Voor zij die het iets sneller willen, the Gliss-Speed kan zelfs gaan tot 14 knots, omgerekend 25 km/u).
Vele verhuurbedrijven van jetski’s wrijven zich al in de handen. Het spelletje kost ongeveer een 9000€. Met een kost per uur (batterij en onderhoud) van 0,50€ wordt dit waterkartje al verhuurd aan 12€/15min. Een korte berekening leert ons dat het zichzelf terugbetaalt in 200 uur! Waar zijn die ondernemers hier?

You May Also Like

Met deze 5-persoons jetski ben jij het mannetje

Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter… En ongetwijfeld scoor jij gelijk vier chicks ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Rookvrij grillen als een echte vent!

We mogen tegenwoordig dan geen beesten meer met een knots vellen en naar onze ...

Hosting door Fraai