Gliss-Speed, elektrisch karten/jetskiën op het water!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67cf
Een kart of een jetski is zoals het hoort voor een echte vent, de Whatmatters redactie helemaal niet vreemd. Dat we hier dan ook (onnodig) de nodige Roebels in fossiele brandstoffen hebben gestoken, kunnen we dan ook niet ontkennen. Maar het kan goedkoper én een pak milieuvriendelijker…De Gliss-Speed.
Eens aan boord, iedereen will enjoy. Van 9 tot 99 jaar oud! Met zijn makkelijk besturingssysteem en stabiele snelheid is dit een hebbedingetje voor het ganse gezin. Een wat wildere zee of gewoon een golfloos groot meer, overal kan deze milieuvriendelijke jetski zijn ei kwijt.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67ce
De Gliss-Speed bestaat uit een 5PK sterke elektrische motor lithium batterij dat maar liefst 2u (aan 10 knots) meekan. Voor zij die het iets sneller willen, the Gliss-Speed kan zelfs gaan tot 14 knots, omgerekend 25 km/u).
Vele verhuurbedrijven van jetski’s wrijven zich al in de handen. Het spelletje kost ongeveer een 9000€. Met een kost per uur (batterij en onderhoud) van 0,50€ wordt dit waterkartje al verhuurd aan 12€/15min. Een korte berekening leert ons dat het zichzelf terugbetaalt in 200 uur! Waar zijn die ondernemers hier?

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Onverwoestbaar knallen met de DemerBox

Ben je een handige harry en houd je wel van een streepje muziek? Of ...

Hosting door Fraai