Furie Jessica Goicoechea maakt Spaanse Cala's nog heter!

Vergeet Tom Waes’ uitspraak…’Elke Spanjaard heeft een snor, Dos Cervezas Por Favor’. Wij hebben de bloedhete Jessica Goicoechea even onderzocht en hebben geen sprietje (snor)haar ontdekt.

Deze twintigjarige knapperd is geboren en getogen in Barcelona en mocht als professioneel model al werken met brands als Puma, Calvin Klein and Victoria’s Secret. Verder heeft ze al covers en artikels gehaald in magazines zijnde Vogue, Glamour, Elle and Esquire.

FUpSUji%Sgq5HvCpZo43Eg_thumb_6844
Blond, een perfecte billenpartij en een stevige boezem om van te duizelen maken van haar één van de meest gevolgde bikini-modellen van het moment. En wat meer is, je hoeft er niet persé ver voor te gaan om ze te spotten. De Spaanse Cala’s in de buurt van Barcelona of de magnifieke Cala’s in Ibiza of Formentera zijn haar speelterrein. Niet toevallig ook ons speelterrein…althans vandaag!

Q+KQrycwSU6ZxoWktlR8Hg_thumb_6843

Foto’s: Instagram

You May Also Like

"Man UP!" of je staat voor paal bij Nicky Gold

Wij hebben het danslijf van een houten kapstok. Laat het de veel te korte ...

Vlaamse Pareltjes XXVI: Julie Boone

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai