From Russia with love: Vita Sidorkina

Dat in het voormalige Oostblok wel wat pareltjes op te duikelen vallen, daar hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer van te overtuigen. Wij zijn alvast fan! Niet alleen het historische erfgoed tiert er welig, qua vrouwelijk schoon moet de regio niet onderdoen. Eén van de bewijzen. Bekijk Vita Sidorkina maar eens.
Dit Russische engeltje is geboren in Khabarovsk, een stadje tegen de Russisch-Chinese grens. Eerlijkheidshalve moeten we er wel bij vertellen dat ze al op 17-jarige leeftijd het hazenpad koos richting de Verenigde Staten en er zich in New York settelde, nadat ze er de New York Fashion Week domineerde.
Sinds 2014 mag ze zich overigens een engeltje noemen, want ze drentelde al meermaals over de catwalk voor Victoria Secret. Ondertussen gaat haar Instagram al vlotjes naar de 820k volgers, daar kunnen wij, net als van haar momenteel enkel maar van dromen…

I woke up like this…..flawless.. #iwish

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op


When i have enough time to do proper hair and make up… #readytogo

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op

Denim lover

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op

Sport Illustrated 2017@si_swimsuit

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op

Guys starting today you can go to SI.com to see not only more pictures from our 2017 @si_swimsuit shoot but to also show me some love and vote for meto become #SiSwim Rookie of the Year. Link in my bio …. Друзья! Уже началось голосование за титул Rookie of the Year от журнала Sport Illustrated который проводиться раз в год. Для меня бы очень много значило, если каждый из вас, кто поддерживает мою карьеру на протяжении всех этих лет, проголосовал за меня и помог одержать победу в этом конкурсе. Ссылку на голосование можно найти в моем профайле

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op

Night swimming

Een bericht gedeeld door VITA SIDORKINA (@vitasidorkina) op

You May Also Like

Lingerieschatje Cherie Noel maakt onze maandag draaglijk

Morgen is het 1 mei, Dag van de Arbeid, en werken we niet. Voor ...

Esmee, samen met haar tweelingzus Sharon dé sensatie van Ex On The Beach Double Dutch!

Je hebt ‘kijken’ en ‘kijken kijken’…wie herinnert zich deze uitspraak uit Temptation Island niet? ...

Marisa Papen proeft het geluk in Las Vegas (NSFW)

En of het gezellig werd toen we onze mailbox op de eerste dag van ...

Hosting door Fraai