Fitgirl Lynn Janssens mept wel eens graag tegen een balletje

Fitgirls zijn er in overvloed: scroll maar eens een uurtje door Instagram. Fitgirls die én 20 kg zijn afgevallen, op hoog niveau tennissen, personal coach zijn, modellenwerk doen en ook nog graag een stapje gaan zetten in de Carré: die zijn er veel minder. Wij kennen er in elk geval maar eentje: Lynn Janssens. Voor ons een reden om op het stadsfietsje te springen richting fitness. Uiteraard niet om daar zelf met gewichten aan de slag te gaan, maar wel Lynn aan de tand te voelen. Al hebben we eigenlijk enkel even aan de tenniselleboog gevoeld. De rest lees je hieronder!
Ok, Lynn shoot! Wat doe je allemaal in het dagelijkse leven?
Ik ben Lynn Janssens (20 jaar) uit Antwerpen. Ik ben tennisster, model en personal coach. Ik tennis al sinds mijn 7 jaar en toen ik 15 was heb ik besloten om te stoppen met school en mijn focus op mijn tenniscarrière te leggen. Ik heb toen via zelfstudie richting Handel gevolgd, maar dat bleek toch niet echt mijn ding te zijn. Lang achter een bureau zitten naar cijfertjes kijken is echt niks voor mij. Toen ik een jaar of 17 was heb ik buiten tennis ook heel veel interesse gekregen in fitness en gezond eten. Ik begon wat opzoekwerk te doen en ben beginnen trainen in de fitness. Dit volgens een strikt schema waar ook voeding een belangrijk onderdeel van was. Ik ben toen 20 kg afgevallen (wat eigenlijk een beetje overdreven was achteraf bekeken), maar uiteindelijk heb ik de goede balans gevonden en ben ik beginnen studeren via afstandsonderwijs voor personal coach en dat vond ik echt super interessant, ik hou ervan om mensen te helpen hun doelen te bereiken en gezond te leven. Buiten tennis en fitness ben ik nu een half jaartje bezig met modellenwerk wat ook super leuk is!

19724060_1069841126449936_282581281_o

Wow, wat een prestatie. Van drop-out tot knappe fitgirl: je moet het maar doen. Wie weet nemen we nu toch terug een personal coach! Hoe combineer je dat allemaal?
Ik ben dus al sinds ik klein was intensief bezig met tennis en nu sinds een jaar of 3 met fitness. Toen ik begon met fitness heb ik ook een Instagram aangemaakt zodat mensen mijn verhaal kunnen volgen en er hopelijk inspiratie en motivatie kunnen uithalen. Met modellenwerk ben ik een half jaar bezig. Ik ben begonnen bij Modelsonstage, heb daar een opleiding catwalk gevolgd en wat ervaring opgedaan. Zo heb ik veel leuke mensen leren kennen. In het dagelijkse leven ben ik heel veel bezig met trainen (in de winter bijna 4u per dag). In de lente en zomer speel ik heel veel tornooien en zijn mijn dagen daarmee serieus gevuld. Ik reis ook af en toe voor de grotere internationale tornooien. Ik ga vaak naar de fitness met vrienden en probeer de mensen waarmee ik train zo goed mogelijk te helpen, het is altijd leuk om hun progressie te zien maken! Ook doe ik af en toe wat opdrachten als model/mannequin en ga ik graag weleens naar een feestje, alhoewel dat dat niet altijd te combineren valt met de sport.


Aangezien wij niet leven als monniken, zijn wij nooit verder geraakt dan geflopte profvoetballer. Soit, hoe ben je model geworden?
Mijn modellenwerk ben ik begonnen via een vriend, die al een tijdje als model wat opdrachten deed. Hij vroeg of ik mee wilde gaan naar een casting en ik dacht “ja waarom niet he” Op de casting zelf waren ze direct positief en toen ben ik begonnen met de opleiding bij modelsonstage.
 

Jens, waarom sleept niemand ons mee naar zo van die castings? Foute of lelijke vrienden waarschijnlijk… Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik ben iemand die als ik een doel heb, er 100 procent voor gaat en niet snel opgeef Ik ben wel een redelijk perfectionistisch persoon en dat heeft zijn voor- en nadelen.
Vertel ons wat, alhoewel, wij hebben daar eigenlijk geen last van. Heb je ook een favoriete quote voor ons?

Your only limit is you

 
En wij maar denken dat The Sky the limit was… Shit! Bon, je hebt dus ook Instagram?
Ype, met mijn Instagram probeer ik mensen te inspireren om voor gezonde levensstijl te gaan. Dit wil zeggen, genieten van het leven en de balans vinden tussen gezond leven en je toch super kunnen amuseren! Ook hou ik mijn volgers graag op de hoogte van mijn tennisresultaten en mijn modellenwerk.


Wij zijn overtuigd, maar wij zijn dan ook de moeilijkste niet. Heb je in dit drukke schema nog een plaatsje voor een vriend?
Ja, ik heb nu iets langer dan een maand een vriend. We volgden elkaar al een paar jaar op Instagram maar hadden elkaar nog nooit gezien. We zijn elkaar dan een tijdje geleden tegengekomen op een feestje in Carré en het klikte direct goed. We hebben dezelfde interesses, zijn allebei personal coach en zijn veel met fitness bezig. Mijn vriend komt ook naar elke match kijken die ik speel en hij steunt me voor 100 procent! In het verleden is het nooit echt makkelijk geweest om een relatie te hebben omdat mijn levensstijl door mijn sportleven toch wel wat verschillend is. Ik was toen ook niet echt opzoek naar een relatie. Ik amuseerde mij gewoon en focuste mij vooral op mezelf.
Via Instagram en de Carré begot en wij maar denken dat alles tegenwoordig in The Villa gebeurde of via Tinder. Bon, nog tips voor andere mannen?

  • Mannen met een sterk karakter die weten wat ze willen zijn sexy
  • Blijf altijd jezelf als je voor een relatie te hard moet veranderen zal het toch niet werken
  • Altijd eerlijk en oprecht blijven in je relatie, als er iets op je lever ligt zeg het dan zeker
  • Heb zelf je eigen ambities waar je helemaal voor gaat

 

19749441_1069839173116798_638325554_o

 
Zo, de 4 geboden van Lynn, meer moet dat niet zijn. Wat zijn je favoriete plekjes in en rond Antwerpen?
Mijn favoriete plekje in Antwerpen om lekker, gezond en vegetarisch te gaan eten is de Lombardia (Lombardenvest) dichtbij de groenplaats. Om te gaan feesten is mijn favoriete plaats de Carré, de sfeer is daar super. Elk feestje is daar GEWELDIG. Buiten het seizoen ga ik toch zo vaak mogelijk feesten. In de zomer ga ik graag eens naar de zee, maar liefst ga ik toch wel naar het buitenland op reis. I LOVE SPAIN! Ik hou van reizen en nieuwe talen leren.
Jens, misschien moeten we toch maar eens in de Carrè gaan piepen, Lombardia is ons net iets te gezond. Nog brandende ambities Lynn?
Mijn ambitie naar de toekomst toe is om zover mogelijk te geraken in mijn tenniscarrière en om mensen zoveel mogelijk helpen met hun fitness/ lifestyle doelen te bereiken. Verder gewoonweg Genieten van het leven! Ik wil zeker ook verder gaan met modellenwerk want dat doe ik heel graag.
 
19720477_1069839166450132_1752711070_o
Amen! Wil je fitgirl Lynn volgen, ben je op zoek naar een personal coach of kijk je gewoon graag naar een balletje dat over het net wordt gemept? Volg Lynn dan zeker via haar Instagram. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn!

You May Also Like

Wordt knappe Janne nieuwe Miss Fashion?

Zou er in het kort een verkiezing Miss Fashion zijn? Als we onze mailbox ...

Karolína Urbanová, wereldster in adult industry strijkt neer in België

Wie kent er Karolína Urbanová? Zij die thuis een lief hebben lopen, gebaren zich van ...

Wordt het toch nog iets tussen tennisbabe Bouchard en haar grootste fan?

Er was eens…en ze leefden nog lang en gelukkig! Zo begint en zo eindigt ...

Hosting door Fraai