Finaliste Miss Ocean Couture: Rani Van den Acker

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…
image1

Wie ben je?
Hallo, Ik ben Rani Van den Acker, 24 jaar jong en afkomstig van Antwerpen. Ik ben iemand die geniet van het leven en graag het avontuur opzoekt.

Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Dit is voor mij een iets moeilijkere vraag, omdat ik al verkiezingen hem meegedaan, maar deze is toch weer net iets anders :).  Ik heb van de voorbije verkiezingen veel geleerd over mezelf en hoop dat ik met deze verkiezing mijzelf nog beter kan ontplooien.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Ik hou van mode, en al zeker als het draait om zomer-mode (bikini’s). Je kan zoveel verschillende en leuke modellen kopen om er altijd ‘fabulous’ uit te zien op het strand.

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Ik hoop dat ik de jury kan verrassen. Ik ben niet de allergrootste waardoor ik er misschien al uitspring.  Ik ben altijd een opgewekt persoon dat graag lacht en er altijd het beste van wil maken. Ik geef mij 100% en er kan altijd gerekend worden op mij.

19679731_10155234028372012_132057353_n

Wat is voor jou pure luxe?
Alles kunnen kopen/doen wat je maar wilt. Voorbeelden hiervan zijn reizen naar de verre bestemmingen en alles wat je wil in de winkel, kunnen kopen.

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Door de verkiezingen die ik al heb meegedaan, heb ik al een model gestaan voor verschillende organisaties. Ook voor de winkel Perron87 was ik model voor hun nieuwe collectie. Ik sta gewoon graag op de foto :). Altijd fascinerend dat je zoveel verschillende foto’s kan maken met dezelfde outfit maar een andere gezichtsuitdrukking.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Ik ben een bezig bij en hou me vaak met verschillende zaken bezig. Momenteel is dat mijn Spaans terug bijschaven.

Wat betekent fashion voor jou?
Er elke dag goed uitzien. Dit betekent niet elke dag een kleedje en hoge hakken dragen maar een jeans met een leuke top, blazer en sneakers is ook fashion voor mij.

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht (casco) en wij hebben zowat alles zelf gedaan. (leidingen leggen, tegelen, voegen,…). Hier ben ik als vrouw best trots op dat ik goed heb meegeholpen en kan zeggen dat ik dit nu ook allemaal kan.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?
Door mijn Ocean Couture bikini’s en kledij mee te nemen naar zonnige bestemmingen. Van al die kleurtjes, wordt de wereld toch wat beter en vrolijker.

19679878_10155234028367012_582636288_n

Snelle vragen 

Badpak of Bikini
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis
Wijn of Bier
Humor of Uiterlijk

19757985_10155234028387012_1533704336_n

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, ...

Duitse blogster Caro Einhoff schittert in eigen badpakkencollectie

We worden de laatste tijd wel heel erg verwend door de mensjes van Hunkemöller. ...

Hosting door Fraai