Finaliste Miss Ocean Couture: Lynn Mikolajczak

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…

image1

Wie ben je?
Ik ben Lynn Mikolajczak, een 21 jarige ambitieuze rechtenstudente.

Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Ik hou van uitdagingen, als ik aan miss verkiezingen deelneem, vind ik vooral de eerste editie het interessants omdat het nieuw is en je er veel uit kunt leren. Daarnaast ben ik ook gewoon graag bezig met kleding, mijn uiterlijk en sta ik enorm graag op een podium.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Ik hou van de elegante stijl die Ocean Couture hanteert. Simpel, heel vrouwelijk en toch zo vernieuwend. Love it!

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Wanneer ik voor iets ga, ga ik er 100% voor. Ik ben enorm ambitieus en doe alles met passie. Ik denk dat ik van mezelf kan zeggen dat ik een beauty met brains ben. Als ik zou winnen wil ik ook niet enkel de miss zijn. Ik wil echt samenwerken aan (miss) Ocean Couture. Samen groeien en samen beter worden.

10869305_702103689896004_441875960986796148_o

Wat is voor jou pure luxe?
Gelukkig zijn zonder zorgen.

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Ik heb al ervaring als model. Het totaalplaatje spreekt me aan. De make-up, het haar, elk detail van de kleding die juist zit, het gepaste licht en achtergrond zoeken,… met een heel team werken naar de perfecte foto. Ook is het een moment waar je je even echt perfect voelt. Je kunt tonen wie je bent, wat je kunt. Je straalt.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Mij vind je meestal in de fitness in het krachthonk. Anders ben ik buiten aan het lopen of zit ik op de hometrainer voor de televisie. Om mijn creatieve brein ook af en toe aan het werk te zetten, schrijf ik voor mijn blog www.theambitiousbrune.be

Wat betekent fashion voor jou?
Met Fashion druk je jezelf uit. Je laat zien wie je bent en hoe je wilt dat mensen je zien.  Er is geen beter gevoel dan in een geweldige outfit waar je je goed in voelt de dag beginnen. ‘Chase your dreams, in high heels of course!’

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Ik ben het meest trotst op mijn universitaire studies. Ik heb er enorm veel voor opgeofferd maar het is het waard.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?
De dag van vandaag de wereld verbeteren lijkt me een uiterst moeilijke opdracht. Ik wil vooral zelf positiviteit en vrolijkheid uitstralen om dat over te zetten op anderen. De kracht van een glimlach en een goedendag is niet te onderschatten. We mogen een beetje liever voor elkaar worden in plaats van elkaar onderuit te halen en af te breken. Als we dat allemaal eens gaan proberen, zou de wereld er al een stuk mooier uitzien. World peace!

19399501_1373618269395819_6164497722999661735_n

Snelle vragen 

Badpak of Bikini
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis
Wijn of Bier…mogen cocktails ook 😀
Humor of Uiterlijk

17903942_1069748769798159_1187318020209369992_n

Credits:
Nico D’hondt

You May Also Like

Miss Ocean Couture jurylid Tanja Dexters aan het woord. Wij aan de lippen!

De heren (of dames natuurlijk) die nog nooit van Tanja Dexters hebben gehoord, hebben ...

Dit is de ravissante dochter van Eminem

Niet meer het kleine meisje uit ‘Hailie’s Song’…  Wie kent er dit liedje ...

Dochter Kim Basinger en Alec Baldwin deelt naaktfoto mét een boodschap

Het betere ‘Hollywood-kids’-werk Als je de genen meekrijgt van ma-lief, dan weet je dat ...

Hosting door Fraai