Finaliste Miss Ocean Couture: Loore Van Opstal

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…

image1


Wie ben je?
Mijn naam is Loore Van Opstal. Ik ben een 22-jarige studente Voedings- en Dieetkunde en woon te Temse.

Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Omdat ik hou van nieuwe uitdagingen.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Ocean Couture spreekt me aan omdat ze zo een uitgebreid gamma hebben aan bikini’s en badpakken. Ook qua stijl is er voor ieder wat wils. Het gaat van heel girly bikini’s tot sportieve badpakken en zelfs tot badpakken waarmee ik niet zou durven zwemmen ☺.

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Mijn grootste troef zal toch wel mijn afgetrainde platte buik zijn. Ik ben zeer sportief en dit zie je dan ook wel aan mijn lichaam.

19399910_788378738002358_7188812342780002335_n

Wat is voor jou pure luxe?
Een gezonde geest in een gezond lichaam met de coolste outfit ever !

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Sinds dit jaar ben ik verkozen tot nieuwe gezicht van de bekende modezaak BOBO Tremelo. In maart heb ik dan ook mijn eerste grote modeshow meegelopen en verder wordt er geregeld een fotoshoot gepland voor de nieuwe collectie van BOBO. Naast mijn studies werk ik ook nog als hostess voor Pretty People.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Zoals eerder vermeld ben ik een fanatieke sportster. Zo doe ik aan crossfit en hardlopen. Mijn studie voeding- en dieetkunde is anderzijds ook mijn hobby. Gezondheid en welzijn is enorm belangrijk voor mij. Gezonde voeding klaarmaken en anderen hierin inspireren is echt wel mijn passie. Ik vind het geweldig om anderen te begeleiden naar een gezondere levensstijl waarbij ik geregeld gezonde en vooral eenvoudige receptjes deel via social media. Bovendien ben ik een echte fashion queen en is shoppen dus ook een hobby van mij, waarbij ik mijn outfits graag deel met mijn volgers op Instagram.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion is voor mij enorm belangrijk. Als je er goed uitziet, voel je je automatisch ook beter. Je outfit speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. Aan de hand van een leuke outfit kan je aan de buitenwereld al een klein beetje laten zien wie je bent.

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Tot hiertoe ben ik het meest trots op mijn overwinning als BOBO gezichtje 2017. Door deze wedstrijd te winnen ben ik wel open gebloeid en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en is de interesse in de modewereld enkel gegroeid.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?* (graag met wat humor*)
In bikini of badpak ☺

19424322_785988638241368_5143909644188948777_n

Snelle vragen 

Badpak of Bikini
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis
Wijn of Bier…Geen van beiden want ik drink geen alcohol.
Humor of Uiterlijk…Beiden, laten we eerlijk zijn, niemand kruipt met een clown in bed !

17800212_736912473148985_1194506796855145273_n

Credits:
Facebook Loore

You May Also Like

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters : Laura Duymelinck

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

De diepte in met Cheyenne Lohnen

Soms denken we dat we beter ons bedje beter in Nederland kunnen zetten. Kunnen ...

Hosting door Fraai