Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Granja Oliveira

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…

image1

Wie ben je?
Hoi, ik ben Laura, 23 jaar en een echte modeliefhebber. Ik heb mijn eigen blog L’Olive en hou me daarnaast bezig met modellenwerk en fitness.

Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Ze waren op zoek naar kandidaten en ik dacht, waarom niet? Ik sta graag voor de camera en via deze weg hoop ik nieuwe interessante mensen te leren kennen die mij een mooie opstap kunnen bieden in de modellenwereld.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
De designs spreken me erg aan. Ze stralen originaliteit, frisheid en kwaliteit uit.

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Als ik iets wil, ga ik er 100% voor. Ik ben heel ambitieus. Mijn uitstraling is zeker een troef.

19832744_1443738869013314_1980231508_n

Wat is voor jou pure luxe?
Voor mij is luxe materieel. Niet op je geld letten, alles kunnen doen wat je wil doen en je gelukkig voelen zonder enige zorgen.

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Ja zeker, ik doe regelmatig fotoshoots en catwalks. De laatste keer liep ik voor Véronique De Kock in The House of Jack. Ik vind het leuk om designerkleding te mogen dragen en veel van de wereld te zien.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Momenteel is mijn blog nog een hobby, maar ik hoop stiekem dat ik in de toekomst er een full-time job van kan maken. Verder sport ik heel graag, als ik een paar dagen niet gesport heb, kan ik heel chagrijnig worden.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion betekent voor mij creativiteit en vrijheid. Het omvat niet alleen kleding, maar ook haarstijl, accessoires, make-up, etc

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Ik ben trots dat ik mijn hogere studies heb afgemaakt. Dat waren de 4 zwaarste jaren uit mijn leven tot hiertoe. Ik ben blij dat ik nu terug meer tijd heb voor sociaal contact en te doen wat ik graag doe.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?
Iedereen vegetariër laten worden (lachend)! Ik hou heel erg van dieren.

19832384_1443738855679982_710475543_n
Snelle vragen 

Badpak of Bikini
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis
Wijn of Bier
Humor of Uiterlijk

15218265_1196729060380964_386418122_n

Credits: Rogéz Ph.

You May Also Like

De hinde in Debby de Herdt

Tegenwoordig zijn er Pokémons, dat weten we ondertussen allemaal! Maar één van de eerdere ...

Met plezier naar school met The College Babes!

Ontbrak het je aan verstand of had je gewoonweg geen zin om aan studie ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Chiara Musone

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Hosting door Fraai