Finaliste Miss Ocean Couture: Katrien Van Roey

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…

image1
Wie ben je?
Mijn naam is Katrien. Ik ben 25 jaar oud en woon in Schilde, Antwerpen. Sinds enkele jaren ben ik actief aan het werken als model. Modelleren was een droom van mij sinds ik klein was. Nou ja, ik ben nooit klein geweest letterlijk dan J!Mijn ouders hebben mij altijd aangespoord om met mijn lengte iets te verwezenlijken binnen de modellenwereld. Dit was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Jarenlang heb ik gevochten met mijn gewicht en lichaam. Ik was nooit tevreden. Niet mager genoeg, niet mooi genoeg, er was altijd wel iets mis. Tot op een dag dat ik besloot te gaan sporten en gezond te gaan eten. Mezelf uithongeren was geen optie. Ik moest en zou mijn gewicht onder controle krijgen op een gezonde, verantwoorde manier en dat heb ik ook gedaan. Zo verloor ik 7kilo. Ik werd opgemerkt door een agency en mijn carrière was vertrokken. Ondertussen werk ik nu als model bij verschillende vaste klanten en twee verschillende bureau’s.
Daarnaast kom ik uit een grote familie met 2 broers, 1 zus, 1 stiefzus en 1 stiefbroer dus ik ben het gewend omgeven te worden door vele mensen wat mij sociaal maakt. Ik hou van dieren en ben een echte dierenvriend. Zonder muziek is er geen leven voor mij. Ik kan een dag niet doorkomen zonder muziek! Voor de rest spendeer ik graag mijn vrije tijd in de fitness of op een terrasje met mijn vrienden!
Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Ik heb al verschillende shows gelopen voor Katarina en Philip en zou dit graag blijven doen! Na de laatste show in Knokke zat ik met haar aan een tafeltje op een terras en ze wist me te vertellen over de verkiezing. Ik twijfelde geen seconde en riep ‘Ja ik ga mij inschrijven!!’. De samenwerking is altijd super leuk en het merk vind ik prachtig. Ik heb Katarina en Philip heel graag en ik hou van het merk. Daarom heb ik me ingeschreven!
19125575_10154887054778208_1357645228_o
Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Ocean Couture valt voor mij onder drie basiswoorden: stijl, klasse en tijdloos. Een bikini moet comfortabel zitten, maar het oog wil ook wat. Dit hebben Katarina en Philip letterlijk vertaald in hun collecties. Je ziet er stralend uit in  hun beachwear en je voelt je goed in je vel door het comfort. Het merk is tijdloos dus als ik ooit kinderen zou hebben en mijn lichaam begint het een beetje af te weten dan geef ik mijn bikini’s en badpakken van Ocean Couture door aan hun. Het heeft een eigen uitstraling die je over 10 jaar nog kan appreciëren.
Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Ik straal uit dat ik het merk graag draag en dat zie je aan mij wanneer ik over de catwalk loop. Ik maak altijd heel veel mondelinge reclame voor Ocean Couture omdat ik er zo zot van sta. Je moet er niet alleen goed uitzien en goed voorkomen, maar je moet ook echt achter het merk staan. Dat is bij mij zo het geval. Ik zou het merk goed representeren en vertegenwoordigen door mijn motivatie en enthousiasme.
19125578_10154887054588208_1250289534_o
Wat is voor jou pure luxe?
Pure luxe is voor mij, staan waar je staat in het leven en daar gelukkig mee zijn. voldoening hebben met wat je hebt bereikt. Pure luxe moet voor mij niet altijd materialistisch zijn, dit kan zich ook uiten in een mindset bij mij.
Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Ik werk sinds 4jaar actief als model bij Jackie Lee en DMG modelsoffice. Daarnaast heb ik voor Ocean Couture, Clouds of Fashion, Modeacademie Gent, Bridal Fashion Week, Flair,…. gemodelleerd. De kick spreekt mij aan. Vooral de catwalk geeft me adrenaline. Bij shoots vind ik het leuk dat je harde werk nadien zichtbaar is dmv mooie foto’s.
Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Ik fitness heel graag. Daarnaast ga ik graag wandelen. Reizen is het leukste wat ik doe en om op vraag nummer 5 terug te komen, pure luxe! Mijn familie, vrienden en vriendinnen zijn ook heel belangrijk voor mij.
Wat betekent fashion voor jou?
Fashion is voor mij puur jezelf uiten. Je persoonlijkheid tonen door middel van kleding. Je gemoed tonen met kleding. Het gaat voor mij verder dan enkele lapjes stof. Het toont aan wie je bent en waar je van houdt. Fashion is voor iedereen anders en dat vind ik net het mooie eraan.
Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Te bereiken wat ik als klein meisje wou bereiken. Van mijn droom mijn beroep maken. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die in mij is blijven geloven en me wist te waarderen. Door hun heb ik doorgezet en mijn hoofd niet laten hangen. Door deze mensen sta ik waar ik vandaag sta en ben ik wie ik vandaag de dag ben!
Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?* (graag met wat humor*)
De wereld verbeteren vind ik iets heel moeilijk gezien wat er soms aan de gang is in onze wereld. Ik wil vooral aantonen aan jonge meisjes met zelfproblematiek dat ze in zichzelf moeten blijven geloven! Zo kan je veel verwezenlijken. Ik zou zo graag later zelf als alles begint te hangen wat niet moet gaan hangen aan mijn lichaam, jonge meisjes willen opleiden binnen het modellenwereldje. Raad geven, trainingen organiseren, hun portfolio ontwerpen enzovoort. Ze laten zien dat niemand je in  jou weg mag staan voor hetgene wat je graag wil doen of worden.
Als een meisje die vroeger giraf en boom en weet ik veel wat werd genoemd, nu bereikt heeft wat ze wou bereiken, dan kan iedereen dat!
19126142_10154887054558208_746469949_o
Snelle vragen
badpak of bikini
strand of sneeuw
stappen of gezellig thuis
wijn of bier
humor of uiterlijk
Credits: Lukas Martin

You May Also Like

Bloedmooie superheldin Lara Croft is terug…en hoe!

Wij zijn opgegroeid met Lara Croft. Was het het de videogame of de heerlijk ...

Dag Instagram, dag Facebook…Marisa Papen gaat voor Patreon!

Wie heeft er al gehoord van Patreon? In Amerika is het een bekend platform. ...

Shakira is terug single!

Als we de geruchten mogen geloven natuurlijk. In ieder geval, waar rook is, is ...

Hosting door Fraai