Finaliste Miss Ocean Couture: Heymily Carmona

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…
image1

Wie ben je?
Ik ben klein maar dapper. Ik ben Heymily Carmona, 21 jaar. Zoals jij al kunt zien, ik heb een speciale naam. Met mijn Colombiaanse roots show ik graag mijn moves. Voor mij is dit de tijd van het jaar. Met mijn Spaans taligheid zing ik dispacito graag mee. Spontaniteit en enthousiast dat heb ik genoeg. Maar daar houdt het niet op, want mijn hart en ziel zit in mijn opleiding orthopedagogie.

Waarom neem je deel aan een Missverkiezing?
Voor de stereotype van lange modellen op een catwalk en Missverkiezing een beetje uit het beeld te halen. Ik ben maar 1m57 maar wie zegt dat kleine meisjes het catwalk niet kunnen veroveren. Hoe meer diversiteit op een podium en Missverkiezing hoe een ruimere blik buitenstanders gaan hebben over een Missverkiezing. Maar niet enkel dat. Ik bewijs het voor mijzelf en ik wil ook bewijzen aan andere meisjes dat alles mogelijk is. Klein, lang, dun, gezet alles is welkom op een podium.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Het is niet enkel Classy en Chic maar het is ontwerpen voor verschillende gelegenheden zoals een poolparty, perfect beach look maar ook voor verschillen modellen van vrouwen. Eenmaal dat jij showt met Ocean Couture. Willen alle vrouwen witten waar jouw bikini van komt. Want jij kunt het ook combineren met een lange rook of een short. En dan ben jij helemaal klaar voor de ultieme beach en poolparty.

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Mijn troeven is mijn spontaniteit en enthousiasme. Maar op welke manier? Met een lach op mijn gezicht en zonder angst spreek ik iedereen aan. Overtuigen wel dat kan ik als de beste.

 Ik laat iedereen zich welkom voelen waar we ook zijn. Want eenmaal iemand zich op hun gemak voelen dan kun je alles aan iemand vragen!

19814432_1349115188470162_257530059_o

Wat is voor jou pure luxe?
Gezellig gaan eten met vrienden of familie. En genieten van het schone uitzicht.

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Ja, dankzij mijn ervaring in Miss Fashion heb ik een aantal dingen kunnen leren. Het liefst dat ik doe is catwalk waar ik mijn spontaniteit kan vrij laten. Ik heb ook ervaring in fotoshoots en ik experimenteer ook graag in dat vlak. Het leuke aan deze dingen is dat elke ervaring anders is en dat ik kan blijven leren en groeien.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Ik ben een vrije vogel dus vaste hobby’s heb ik niet. Geniet zoals elke 21 jarige meisje zoals shoppen, uiteten gaan, citytrips. Buiten dat werk ik al jobstudent waar ik heel flexibel werk heb en af en toe ga ik ook babysitten.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion is iets waar iedereen vrij in moet zijn. Het is iets waar jij een eigen persoonlijke stijl in kunt zoeken dat wij jou identiteit past. Ik hou van verschillende stijlen te hebben. Van het lossen bohemain, stoer tot Classy chic. Mee zijn met de nieuwe trends maar ook combineren met mijn eigen smaak.

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Dat zijn voor mij enkele dingen maar vooral in de Miss verkiezingen. Ik heb mijn Miss Fashion avontuur schoon kunnen afsluiten. Daar heb ik twee mooie titels behaald ( 4th Runner Up Miss Fashion & Miss Fashion EVENT) en dat vond ik al een grote prestatie. Maar daar hield het niet op want die avond ontving ik ook twee awards ( The best Catwalk en People Choice) Maar wie had gedacht dat ik een maand later naar India werd gestuurd voor het Benelux te vertegenwoordigen in Miss Glory of Universe. Daar ben ik knap 2de geworden met de titel Miss Glory of World. Maar in totaal ging ik met 3 titels naar huis want met trots mag ik jullie melden dat ik Miss beautiful smile and body ben geworden. Zoals jullie al kunnen merken, ik sta heel graag op podium. En daarom mocht ik op 7 mei ook de halve finale van Miss Fashion presenteren. Hier kwam een verborgen talent naar boven dat ik nog niet had ontdekt.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?
Het is misschien cliché maar een goed doel steunen dat slaat altijd aan. Want jij moet ergens beginnen en dat is een kleine bedragen om ergens te helpen in de wereld. Maar natuurlijk ga ik dat niet doen deur aan deur en mensen proberen te overtuigen om het doel te steunen. Neem ik zie het groter dan dat. Ik zie mij op een volle markt of waar er veel volk aanwezig is. En dan komt het … Ocean Couture gaat 4Ocean steunen. De link is al aanwezig. Want ik wil met plezier in een propere oceaan zwemmen met mijn Oceaan Couture bikini. Maar ik ben niet van plan om in mijn bikini midden op een mark te gaan staan. Ik zie mijzelf meer in een leuke schildpad of vissenpak stappen en mijn overtuigen met feiten over onze vervuilde oceaan. Met 20 euro kan jij steunen en ontvang jij een gerecycleerde armband. Het is veel dat weet ik. Maar daarmee kan mijn 1ton vervuiling uit de oceaan worden gehaald. En uit al dat materiaal wordt er een armband van gemaakt. Een propere oceaan en recycleren klinkt heel ergonomisch. Wat een schoon initiatief kan zijn voor zwemkledij. En min tattoo visjes zullen ook blij zijn in een propere oceaan.

https://4ocean.com/products/4ocean-bracelet

19832567_1349115178470163_718951288_n

Snelle vragen 

Badpak of Bikini
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis
Wijn of bier
Humor of uiterlijk

19723990_1349115185136829_1600200608_o

Credits:
Steven Masset

You May Also Like

Nathalie Beeckmans-Cop, Een veelzijdig Antwerps Topmodel

De lichtjes op de Schelde, den beiaard van den tore, mensen op ’n bank ,’n ons ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram deel IV: Cilem Tunc

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Knap ding Manon Kool over Karma, GTA en de FHM500!

Het zijn weer leuke tijden in Nederland. Iedereen is in de ban van de ...

Hosting door Fraai