Finaliste Miss Ocean Couture: Efka Goovaerts

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in Sint-Niklaas het kroontje van Miss Ocean Couture By Whatmatters op het ravissante kopje mag zetten. Maar aangezien wij niet alleen kiezen en jullie ook een stem geven, willen we deze dames alvast op voorhand al even aan jullie voorstellen! Bij deze één van de finalisten…

image1
 

Wie ben je?
Hey, ik ben Efka, een jongvolwassen vrouw van 24 jaar die elke dag goedgezind opstaat en er het beste van maakt iedere dag opnieuw.

Waarom neem je deel aan een Miss-verkiezing?
Het leek me een unieke ervaring om deel te nemen. Ik wil mijzelf bewijzen dat je met hard werken overal geraakt. Trouwens je krijgt ook niet elke dag de kans om een eigen ontworpen bikinilijn te showen voor een heleboel mensen.

Waarom spreekt Ocean Couture je aan?
Ocean Couture is meer dan een bikini/badpakken merk. Het presenteert de wonderen van de oceaan op een kledingstuk. Ik ben een paar jaar geleden gaan duiken in Egypte. Dat is één van de mooiste plekken op aarde om te duiken. Ik heb toen allerlei soorten vissen en koralen gezien, was een unieke ervaring. Dit staat zeker nog eens op mijn bucketlist om opnieuw te doen! Daarom vind ik het juist zo knap dat je de eigenaars van Ocean Couture hun inspiratie kan terugvinden in de ontwerpen.

Wat zijn je troeven? Waarom kan je winnen?
Mijn troeven, mijn slanke figuur is alvast mooi meegenomen denk ik dan. Ik kan me ook wel ergens vinden in hun kledinglijn. Eén zijn met fauna en flora in de onderwaterwereld.

Wat is voor jou pure luxe?
Pure luxe is genieten van een lekkere cocktail met leuk gezelschap en de zon op mijn snoet!

19758218_10212502009241283_1226893139_n

Heb je al ervaring als model? Wat spreekt je er in aan?
Ik heb al reeds ervaring in het modellenwerk. Ik vind het vooral leuk dat we allemaal zo uniek zijn. Je leert nieuwe mensen kennen, nieuwe fotografen, nieuwe plekken ontdekken en ervaringen uitwisselen. Modellenwereld kan soms kei hard en wreed zijn, maar niet iedereen is hard of wreed in de modellenwereld.

Hobby’s? Bijzondere bezigheden?
Ik ga graag winkelen en ga graag uit eten. Ik heb thuis een doosje vol met visitekaarten van restaurants en bars.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion betekent gewoon lekker jezelf zijn. Tonen hoe uniek jij bent als persoon. Je kan een stemming of attitude uitstralen door bepaalde kledingstukken te dragen.

Op welke verwezenlijking ben je tot op heden het meest trots?
Mijn eerste keer defileren was voor Hunkemöller in Antwerpen op de Meir. Ik liep in een knalroze bikini voor alle Antwerpenaren op de Meir. In veel mensen hun ogen liep ik half naakt rond, maar door mijn ogen voelde ik zelfzekerheid en trotsheid. Ik behaalde hiermee zelf een krantenartikel en kwam in VTM-nieuws terecht. Dat ik dat halsoverkop durfde voor heel Antwerpen vind ik nog steeds een knappe prestatie van mezelf.

Hoe ga je als Miss Ocean Couture de wereld verbeteren?
Dit is wel zo’n standaard missverkiezing zinnetje haha. Ik zou vooral iets willen doen rond watervervuiling, een campagne bvb en het grootst aanpakken. Hoe groter en ruimer je denkt, hoe meer mogelijkheden je kan aanbieden. Op media en in het nieuws gaat het altijd rond vervuiling algemeen, maar ik hoor nooit iets concreet over watervervuiling. De persoon die dit op de kaart wilt brengen is Marisa Papen. Een prachtige vrouw, een mooi voorbeeld, die terug gaat naar het naakte en het pure van de mensheid. Nog voor er spraken was van vervuiling. Zij heeft mij vooral doen inzien dat watervervuiling ook een groot probleem is geworden en we dit ernstig moeten nemen. Hier zou ik ook iets aan willen doen. Dit kan je toch geweldig op de kaart brengen met een bikini of badpak geïnspireerd op de onderwaterwereld!

19679870_10212502009201282_901580827_n

Snelle vragen

Badpak of Bikini…If it requires a bikini my answer is yes
Strand of Sneeuw
Stappen of Gezellig thuis…Hangt van de stemming af
Wijn of bier…Cocktail? Een lekker rosé wijntje smaakt mij wel
Humor of Uiterlijk…Sowieso humor, maar uiterlijk is ook mooi meegenomen

19720172_10212502009281284_160574245_o

Credits:
Lorenzo Verheyen
Bram Braeckvelt
Kurt Van de Velde

You May Also Like

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...

Tomorrowland aftermovie (en babe) 2019 is gelanceerd!

Hop naar volgend jaar… Terwijl wij vandaag nog afkicken van een weekendje WECANDANCE, lanceerde ...

Met Playmate Stefanie Knight willen wij wel eens een nachtje door

‘Knight’-je door! Stefanie, die we kennen als één van de voormalig inwoonsters van de ...

Hosting door Fraai