FIDGETIDDIES: Spinners voor op de tepels!

De spinners – like it or hate it – kennen we ondertussen allemaal wel. Hoelang de hype nog gaat meegaan? Geen idee, maar de volgende trend zit waarschijnlijk al in de pijplijn. Gelukkig zijn er creatieve geesten die elk nieuw gadget een nieuwe functie geven, zo ook de spinner. De FIDGETIDDIES zijn daar een goed voorbeeld van. Spinners voor op de tepels, dat vinden wij best wel boeiend.
Manuela, een studente uit Californië had duidelijk wat tijd te veel en ging aan het experimenteren. Zo kwam ze op het – al dan niet lumineuze – idee om spinners op haar tepels te kleven. Een nieuw gadget was geboren. Gelukkig is Manuela geen egoïstisch type en besloot ze een handleiding op Twitter te delen. Alles wat je nodig hebt zijn: nipple covers, klittenband en 2 spinners, die je desnoods van je kind kan afpakken.
Hoe het vervolgens werkt leer je in onderstaand filmpje.


 

 
Ondertussen scoorde dit filmpje al massaal veel likes en ging het viraal. Er is dus duidelijk een markt voor. Daarom zeggen wij bij Whatmatters: alle vrouwen aan de FIDGETIDDIES!

You May Also Like

Gocase: Braziliaanse creativiteit

Meer dan eens hebben we onze smartphone al uit onze handen laten glippen, in ...

koop-boeing

Koop eens een Boeing …

.. of toch in onderdelen. Ik weet niet of iemand er ooit bij heeft ...

Oorlog voeren op kantoor doe je zo!

Dag in dag uit zijn we met serieuze zaken bezig op onze redactie! Ok, dat ...

Hosting door Fraai