Evelyne Plaetinck, de Vlaamse Harley Quinn!

Terwijl half België op Tomorrowland ligt te feesten voor de afsluiter van weekend 1, gaat de andere helft alvast stikkapot de laatste dag Gentse Feesten in. Wij ontmoeten er Evelyne, voormalig model, en vooral gekend onder zij die wel eens Gunk Tv hebben opstaan! Waarmee ze nu bezig is, vertelt ze ons maar al te graag. En dat het hier en daar een donker kantje heeft, dat kunnen we nu alvast verklappen! Benieuwd? Tuurlijk!

IMG_20170705_205126

Hey Evelyne, stel je eens kort even voor?

Ik ben Evelyne , 35 jaar en een trotse mama van een 17-jarige toekomstige actrice. Ik studeerde toerisme en recreatie in Gent. Mijn interesses gaan vooral uit naar fashion, fotografie, dieren, schrijven en het bestuderen van de psychologie van seriemoordenaars en criminologie. Evenementen zoals ‘Facts’ en ‘Comic Con’ ben ik ook altijd voor te vinden. Daar ben ik meestal volledig in mijn personage als ‘Harley Quinn’ en zijn er fotosessies en catwalks. Dit is begonnen door mijn dochter die Cosplay doet en haar eigen YouTube-Channel heeft. Ik ben éénmaal meegegaan met haar naar die evenementen en ga nu iedere keer mee. Je leert er verschillende soorten mensen kennen en ik amuseer me rot!

IMG_20170307_083315_280

Harley Quinn zeg…waar is de tijd ik nog DC Comics verslond. Je dochter heeft in ieder geval een fruitige en coole moeder. Maar fruitig was je bijvoorbeeld altijd…je was ook model?
Vroeger deed ik modellenwerk, korte opdrachtjes, missverkiezingen en catwalks en deed ik ook bepaalde opdrachten voor Gunk Tv alles gecombineerd met de opvoeding van mijn dochter. Nu werk ik fulltime en ben reeds enkele jaren actief op social media.

LSQ_20170707_131723219

Social media…het woord is eruit. Vertel eens hier wat meer over?
Met de connecties die ik heb gemaakt over de jaren heen is social media dé tool om in contact te blijven. Dit is de voornaamste reden waarom ik op social media zit.  Ik hou me vooral bezig met mijn fotografie en maak heel graag foto’s van mijn dieren maar ook wapens en mezelf af en toe. Foto’s van mijzelf neem ik niet al te serieus (filters etc..) Ik ben nog volop aan het experimenteren. De layout van de foto’s hou ik  graag mysterieus.

Heb je een bepaald thema dat steeds terugkomt?
Ik ben nog op zoek naar een bepaald thema en heb ondervonden dat mijn dieren het meeste populair zijn op mijn Instagram. Over enkele maanden komt mijn blog ook online. Die gaat vooral over criminologie en psychologie van seriemoordenaars.

LSQ_20170409_175520990

Het duistere kantje…maar nu, verkoop je eens, waarom moeten we je volgen?
Geen verplichting natuurlijk om mij te volgen op social media. Het is wel geweldig om te leren van anderen en mensen te leren kennen van over de hele wereld met verschillende interesses! Daarvoor is social media perfect.

Helemaal correct! In ‘Social’ zit het woord sociaal…dat ben je zeker en vast, maar zijn er nog andere typerende karaktertrekken van je?
Ik heb een heel outgoing karakter en een uitgesproken persoonlijkheid. Er is een luguber kantje aan mij en dat is de fascinatie voor wapens en seriemoordenaars. Vooral de lustkillers interesseren mij. Dit onderscheidt mij wel van anderen vind ik want ikzelf ken niemand persoonlijk die diezelfde interesse deelt met mij.

LSQ_20170307_212444827

Euh, ik heb thuis een forensisch experte zitten, geloof mij, die is minstens even zot geïnteresseerd, die staat te springen om een volgende autopsie maar soit, lustkillers dus…
Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen fan van die killers maar de psychologie hierachter fascineert mij enorm. Mijn research begon 6 jaar terug en ben nu bezig aan mijn ‘derde killer’. Ik sta ook in contact met oud-detectives die meegewerkt hebben aan de onderzoeken en familieleden van zowel slachtoffers als de moordenaars.  De bedoeling (en ook een droom van mij) is om hierover boeken te schrijven. Alle informatie om twee boeken te schrijven is klaar , nu nog een uitgever vinden!
LSQ_20170417_184243544
Als je ook deskundig advies aangaande DNA nodig hebt, heb een adres! Heb je ook een levensmotto? En zit die wat in de lijn van je donker kantje?
‘Just Be You! Laat je niet misleiden of beïnvloeden door niets of niemand. Probeer altijd positief in het leven te staan en trek je niets aan wat anderen van je denken. Wees niet te serieus in het leven.

Voilà! En de liefde…hoe serieus zit het daar?
Ik heb een vriend.

Was je moeilijk te verleiden?
Om verleid te worden ben ikzelf een heel moeilijk type geef ik eerlijk toe. Er zal veel moeite voor moeten gedaan worden.

IMG_20170307_212248

Moeite dus…enige tips die het iets makkelijker maken?
De raad die ik meegeef aan mannen is blijf eerlijk en trouw. Beloof geen dingen die je wel wil maar niet KAN naleven. Heb zelfvertrouwen. Iemand die het beste naar voor brengt in een vrouw en haarzelf laat zijn.

En dit uit de mond van best een ervaren vrouw…goud waard deze tip! Iets anders…ga je nog uit? Wat zijn volgens u de tofste plekjes?
Als ik eens  een stapje in de wereld wil zetten dan ga ik vooral naar Gent Centrum. Ik hou van Italiaans eten en soms spicy food. Enkele leuke adresjes: ’t Pakhuis en Charlatan. Caffe Rosarie en The Lounge. Ik trek me voor de rust en ontspanning graag terug in de natuur of gewoon gezellig in mijn tuin.

IMG_20170305_142957_010

Heb je ook een zonde?
Mijn ultieme zonde: Chocolade (Off Course!!)

We hadden niets anders verwacht! Maar voor we afronden, wat zijn jouw ambities nog?
Mijn dochter volgen naar LA over enkele jaren en haar steunen in haar studies als actrice. Enkele boeken schrijven (psychologie van psychopaten en biografiën). Verder criminologie studeren en mijn research naar seriemoordenaars verderzetten én mijn blog verder uitbreiden. Tot slot, vooral mijzelf blijven!
IMG_20170211_105318
Mooie en sterk uitgesproken ambities! Heel veel succes gewenst aan de dochter, en verder veel succes met alles wat jij verder nog onderneemt. Laat ons zeker iets weten als de blog online komt en ja, we verwachten een uitnodiging op die langverwachte boekpresentatie! Wij blijven het alvast volgen! En volgen, dat wij, en ook jullie vanaf nu, op Instagram en Facebook! Doen! 
IMG_20170703_093503

You May Also Like

Knapperd Kristina Mendonca sluit hete zomer op meesterlijke wijze af…

Met foto’s…heel veel foto’s… Zomer? Gelukkig rijkt onze aardrijkskundige kennis net ver genoeg om ...

Is Desiree het nieuwe liefje van Dan Bilzerian?

De Playboy blijft scoren… Wie denkt dat de enige echte Playboy Hugh Hefner is, ...

Hosting door Fraai