Deze waanzinnige villa in Thailand huur je met 8 vrienden voor maar 145€/dag!

Deals…als we ze kunnen vinden, zijn we niet te beroerd ze ook met jullie te delen! Misschien herinneren jullie nog wel de patserige villa in Ibiza die we je ooit hebben voorgesteld, en die je voor 170€ per persoon kon huren? Wél, we doen het vandaag nog groter, exotischer en vooral goedkoper! Wij vliegen naar Thailand!

Thailand…exotisch, erg goedkoop, slapeloze nachten om nooit te vergeten, heerlijk eten, prachtige natuur, eeuwenoude cultuur, parelwitte stranden op godvergeten eilandjes,…Thailand heeft alles van een droombestemming! En laten we nu net daar deze waanzinnige huurvilla gevonden hebben.

De villa bevindt zich op het Thaise eiland Koh Samui, een eiland waar genoeg te beleven is. Parelwitte stranden, beachbars, grote discotheken,…ideaal om Thailand te beleven!

Villa Spice

Villa Spice is misschien wel de meest luxe villa die we zijn tegengekomen in Thailand. De villa ligt op de top van een heuvel waardoor je een fantastische ‘oceanview’ hebt. Koken hoef je er niet te doen! Je hebt een privé-chef tot uwer beschikking. Verder heeft deze villa 5 slaapkamers, 6 badkamers, een bioscoop, een, uiteraard, Infinity Pool met, uiteraard, uitzicht op zee, een jacuzzi en voor zij die nog even aan de conditie willen werken, een eigen fitnessruimte.

Uiteraard ga en sta je er als een baas. Van de top van de heuvel ga je dan ook niet te voet. Een personal manager en een privéchauffeur zorgen ervoor dat je één, niks tekort komt en twee, overlaten plaatse geraakt. En let op, de chauffeur is inbegrepen in de prijs! De brandstof niet maar aangezien ze daar weinig last hebben van ministers die taxen willen heffen op brandstof, betaal je je alvast met o,80 eurocent per liter niet blauw aan de pomp. Wij boeken alvast onze tickets en zoeken nog 6 dudes die meewillen! Iemand?

You May Also Like

Een (vrijgezellen)tripje naar de Baltische staten

Soms worden we bij Whatmatters ook gewoon gedwongen om wat te schrijven. Uiteraard moet ...

5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er ...

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Hosting door Fraai