Deze mannen vogelen meer dan anderen!

Studies, we verdrinken erin. De ene is vaak nog onzinniger dan de andere, maar heel soms zit er wat wetenswaardig tussen. Uit een onderzoek van de Chapman University (nooit van gehoord overigens) blijkt dat lange mannen meer seks hebben dan kortere exemplaren.

Size matters

Nu meer seks klopt misschien niet helemaal: ze hebben meer sekspartners. Mannen boven de meter tachtig hebben merkelijk meer vrouwen versleten. Onderzoekers vallen er alvast niet van achterover. Vrouwen blijken lange mannen te verkiezen, nu weet ik ook gelijk waarom Jens altijd al een heel stuk populairder was. Alhoewel als we gaan tellen dan… Soit!
pochemu-nekotorye-devushki-chuvstvuyut-opustoshennost-posle-seksa-4
De voorkeur voor lange mannen zou al uit de oertijd dateren. Lang zijn wijst op een goede gezondheid en dat was een belangrijk criterium voor de oervrouw. Bovendien zou een langere man ook een betere bescherming kunnen bieden. Lange mannen hebben vaak ook een aura van dominantie over zich en daar houden vrouwen wel van.
Toch hoeven de kleinere exemplaren onder onze lezers niet te panikeren. Voor een langetermijnrelatie speelt de lengte dan weer helemaal geen rol. Dan zijn de karaktereigenschappen een stuk belangrijker.
Ben je een kleine, irritante boer? Dan sop je het maar zelf op!
 
Bron: Mens Health

You May Also Like

Wij verloren een rondje armdrukken tegen social media fenomeen Eline Demeulemeester!

“Hey Smalle, geen zin om eens langs een fit-chick met meer dan 15.000 volgers ...

De 6 kenmerken van onweerstaanbare vrouwen

Wat maakt een vrouw knap? Gelukkig verschillen de smaken en de meningen, want anders ...

Regelmatig seks is goed voor je carrière …

Vogel je heel geregeld? Mooi zo, want dat wil waarschijnlijk betekenen dat je ons ...

Hosting door Fraai