Debby Gommeren is living 'The American Dream'

Stel je voor…je hebt een vriendin die wel eens vaker naar LA gaat op vakantie en je uitnodigt om eens mee te komen kijken en beleven hoe het is om te leven tussen de Hollywoodsterren, je nadien beslist alles in eigen land te verkopen en een enkeltje naar LA boekt met de bedoeling niet meer terug te komen…Honderduizenden zijn haar voorgegaan en daarvan staat 95% binnen de drie maanden, dikwijls volledig (financieel) geruïneerd terug met de valies bij ‘Hotel Mama’. Niet zo voor Debby Gommeren. Als we haar verhaal aanhoren, weten we dat zij verschillende keren dicht bij die 95% heeft gezeten maar er toch in slaagde om soms alles net in haar voordeel te laten lopen zodat ze toch in de ‘City of Angels’ kon blijven wonen. Wist je trouwens dat dit model het eerste model in de bekendste mansion ter wereld was? ‘The Playboy Mansion’! Een plaats waar jij en ik ooit willen zijn maar helaas waarschijnlijk nooit zullen komen. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar dit ‘Engeltje’ is er wel in geslaagd een leven op te bouwen waar veel jonge mensen van dromen…een portret!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67db

Dag Debby, stel je eens kort even voor?
Ik ben Debby Gommeren, dat model dat van de ene op de andere dag België verliet voor ‘the American Dream’. Some people say: ‘She is crazy!’ Some people say:  ‘She is brave!’. Sommigen zullen mij misschien ook nog wel kennen van het programma ‘Beauty and The Nerd’, cover P-magazine met Herman Brusselmans, P-badpakken special, Ché magazine, Maxim magazine, FHM,….

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67dc
Credits: @mqmlife

En nu van het enige overgebleven en relatief nieuwe merk Whatmatters! Hoe lang ben je al bezig als model? En hoe ervaar je dit?
In die 6 jaar dat ik nu werk als professioneel model moet ik eerlijk toegeven dat niet elke shoot/job even leuk/interessant of gemakkeijk is. Er zijn shoots voor e-commerce of een cataloog waarbij je 200 maal van outfit wisselt in 2 uur tijd.  Sommige mensen onderschatten ‘model zijn’. Soms kom ik van een shoot thuis met open knieën van de stenen waarop ik moest zitten tijdens de shoot! 🙈 Like they say: ‘Everything for that one perfect shot!!!’ Maar je hoort me niet klagen. Ik ben niet gemaakt om op een bureau te zitten from 9 to 5. De leukste shoots vind ik diegene waarbij er een specifiek thema is en waar ik een totaal andere look krijg dan in het normale leven.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d7
Credits: @Studio977

En je normale leven is eigenlijk niet meer zo normaal…Je bent ondertussen in LA verzeild geraakt!
Toen ik 6 jaar was zei ik tegen mijn mama: ‘Ik wil in een land wonen met palmbomen waar de zon elke dag schijnt’. Mijn moeder lachte toen, maar nu ziet ze dat ik mijn droom werkelijkheid heb gemaakt. Zo’n 4 jaar geleden ontmoette ik 50Cent, Jeremiah en Sean Paul in België. Zei zeiden me dat ik de looks/personality had om het te maken in The USA. Een vriendin van me die hier al een paar keer was geweest, raadde me aan om met haar in December naar LA te gaan. Omdat het hier dan ook nog mooi weer hier is en in New York wat kouder.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar andere culturen en landen buiten België. Ik heb dan ook een groot stuk van de wereld gezien met mijn internationale Miss-verkiezingen (Miss Benelux, Miss Civilization of the World, Miss Earth,..) na een maand of twee was ik toch altijd blij om weer thuis in België te zijn. Maar LA was different. Ik kreeg kriebels in mijn buik toen ik er landde. Na een week of 2 wist ik ‘THIS IS IT’!!! This is the place where I want to live my life!!!! Ik heb dan ook meteen alles wat ik had in België verkocht en ben hier komen wonen. Het was niet simpel. Ik heb eenzame dagen en nachten gekend, dakloos geweest, gevangenis van dichtbij gezien… noem iets op en ik heb het meegemaakt. Maar iets in me zei me om niet op te geven. Ik wou en zou het in LA maken, ‘no matter what’. Ooit zal ik een boek schrijven over mijn levensweg van België naar LA. Daarover later meer. Nu begint alles eindelijk op z’n pootjes te vallen en kan ik eindelijk LA mijn thuis noemen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d6
Credits: @mqmlife

LA spreekt tot de verbeelding. Hoewel, 95% van de mensen die naar LA komen, vertrekken al terug na 3 maanden met een gigantische, dikwijls gigantische financiële kater. Jij bent dus gebleven! Wij kennen LA vooral omwille van de vele celebs die er wonen. Kom je er ook mee in contact? En ‘nieuwsgierigaarden’ we zijn, kan je er ook iets over kwijt?
Ja, in LA wonen heel veel celebs. Ik kom ze dan ook dagelijks tegen. Toen ik nog in Yotta Mansion woonde, had ik verschillende celebs als mijn buren. Waar we dan ook uitgenodigd waren in hun mansion parties en zij natuurlijk ook op de onze ☺️. Sommige zijn zelfs hele close vrienden geworden. Anderen zou ik dan weer het liefst niet meer tegenkomen. Sommige Hollywood-sterren waar ik vroeger naar opkeek zijn zo totaal anders in het echte leven dan het personage die ze neerzetten in de media. Het is een speciale wereld, de Hollywood-scene. Het is niet allemaal wat het lijkt. Iets wat je ook alleen begrijpt als je er zelf middenin zit.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d4

Wij kunnen er helaas nog niet over meebabbelen. Maar gelukkig hebben wij u! Welke hotspots in LA zijn volgens Miss Gommeren zeker een bezoekje waard?
De beste hotspots zijn de exclusive mansion parties. Als je daar eenmaal binnen geraakt is de gouden regel: ‘It’s a hotspot als je een non disclosure moet ondertekenen of je gsm moet afgeven.’ Verder zijn de hotspots elke maand anders. LA is een snel groeiende stad. Elke maand hebben we dan ook nieuwe exclusieve clubs/restaurants. Deze worden dan de nieuwe hotspots. Maar bijvoorbeeld Soho House blijft altijd een super leuke plaats om naar toe te gaan. Wel moeilijk om binnen te geraken. Je moet dan al iemand kennen die daar een membership heeft en als je eenmaal binnen bent is het niet toegelaten om fotos met je gsm te nemen. Catch LA is also one of my favorite restaurants. En de famous Beverly Wilshire hotel van de movie Pretty Woman. Dit hotel is achter mijn hoek, ik ga daar dan ook graag voor een lunch.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67da
Credits: @mqmlife

Je bent dan ook een echte ‘Pretty Woman’, Wij doelen natuurlijk niet op het personage, wel om de uitdrukking! Over uitdrukkingen gesproken…druk jezelf eens uit met je favoriete quote?
‘Always go with that choice that scares you the most. Cause that’s what will help you grow.’

Eén met veel waarheid in! Je hebt als model al veel meegemaakt, maar wat is zowat het meest bizarre wat je al bent tegengekomen?
Op mijn eerste fotoshoot hier in LA werd geld uit mijn tas gestolen. Er waren maar vier modellen dus één van hen had het gedaan. Ik kwam er jammer genoeg pas achter toen ik thuis kwam. Mijn tweede fotoshoot in LA dacht ik dat ik mijn lesje wel had geleerd en had ik mijn geld thuis gelaten. Toen ik gedaan had met shooten merkte ik dat iemand mijn broek had gestolen.  Gelukkig was de designer zo lief om me één van haar collectiestukken te lenen zodat ik niet in mijn blote kont de straat op moest.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d8
Credits: @Don_d_whitman

Goh, wij mannen hadden er niet echt een bezwaar tegen, denk ik! Maar Amerika is, naar ons aanvoelen, natuurlijk wel iets preutser! Ben je trouwens nog van plan naar België terug te keren?
Nee ik zou het in ons België-landje niet meer gewoon kunnen worden. Ik mis mijn vrienden en familie wel en ook het lekkere eten. Er is niets lekkerder dan verse Belgische frietjes met samurai-saus…en mijn favorite dish, tomates crevettes. Grijze garnaaltjes zijn hier in LA helaas niet te vinden. Daarom probeer ik toch elk jaar even terug te keren voor een weekje of twee. Maar zeker niet langer want dan mis ik LA.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d3
Credits: @dlagsecrets

Maar ik ben België zeker niet vergeten. Daarom dat ik ben gestart met ‘DlaG secrets‘. Het concept om Hollywood’s secrets om je lichaam in shape te krijgen naar België te brengen. Veel van mijn vrienden en fans vragen mij hoe ze hun lichaam het beste en snelste in vorm kunnen krijgen en wat mijn geheimen zijn om mijn lichaam in vorm te houden. Wat nu bijvoorbeeld super hot is bij de Hollywood stars  zijn de waist trainers. Dat helpt je je vrouwelijke vormen te accentueren en je taille smaller te krijgen. Mijn ambities zijn om met mijn DlaG secrets waist trainer alle Belgen terug fit in de gyms te krijgen  🙌🏽👌🏽👍🏼💪🏼 en daarna zijn onze Noorderburen aan de beurt! 😉💪🏼👍🏼

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67e2
Credits: @lastudiophoto

Je geeft ons dus tips om beter in shape te zijn! Nu, mijn taille is, als man zijnde, nog wel ok denk ik, maar je kan ons misschien ook nog helpen ons te vertellen hoe we vrouwen als u moeten aanpakken…
Slow down…!!! Take it easy…there is no rush. When you try to push and rush a woman it will never work. Neem je tijd om haar vertrouwen te winnen. Verwacht geen seks op de eerste date.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d2
Credits: @mqmlife

Euh, ik heb ooit zelfs 4 maanden moeten wachten. Zelfs tijdens een romantisch weekendje Cadzand werd er meer naar vogels gekeken dan effectief gevogeld maar soit, ze lachen er nog om…en misschien wel terecht, soit…geen seks op de eerste date dus!
Dit is misschien eerder een advies voor de Amerikaanse man! ☺️ Ik weet niet hoe het nu met de mannen in België zit, maar zo’n paar jaar geleden, toen ik nog in België woonde, merkte ik dat de mannen daar toch over het algemeen iets meer introvert zijn, op een paar uitzonderingen na ☺️ Wat ik me ook nog herinner is dat een man mij het eten liet betalen op onze eerst date. Please, if you invite a girl for a dinner date at least pay the bill! She is not asking you to buy her a Ferrari, lol. Just a dinner, relax!!!! 😉

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d1
Credits: @mqmlife

Kevin, hoeveel keer ben jij gaan eten in je ‘goede’ periode? Hij deed het in ieder geval beter dan ik, de vogelspotter! Maar Debby, we zijn helemaal mee! In ieder geval bedankt om ons even te woord te staan ondanks je ongetwijfeld drukke agenda (lunchen, dineren, mansion parties en heel wat shoots daar in LA). We wensen je dan ook heel veel succes met al wat je verder onderneemt. Wij komen alvast je boek, dat ooit uitgebracht wordt, persoonlijk halen, een gesigneerd exemplaar natuurlijk! Zo hebben wij nog eens een goed excuus om aan de fiscus, die maar al te graag meeleest, een vliegtuigticket richting LA te verantwoorden. En beter…waarom geen ‘The Sky is The Limit L.A.’? Vier, waar wacht je op? Maar tot het zover is, zullen we jouw avonturen wel blijven volgen via Facebook of Instagram! Iets wat wij onze lezers uiteraard ook aanraden!  

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67d9
Credits: @Studio977

 

You May Also Like

Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn… Nope, ...

Eindelijk! Alle Victoria’s Secret Angels naakt vastgelegd in één sensueel fotoboek

Wij hebben ons kerstcadeautje voor onder de boom al besteld! Al zullen we snel ...

Hosting door Fraai