Dé zonnebril voor de biker!

Gesneuveld! Nee, ik heb het niet over één of andere oud-strijder, maar wel over mijn zonnebril. Tijd voor een nieuwe dus en de SHWOOD x IRON & RESIN is zeker een kanshebber. Al was het maar om de belachelijk lange namen en het feit dat de kans klein is dat er een ander er mee op zijn neus loopt.

643808681_780x439

De vintage vibe van de bril maakt het een hebbeding. Hoewel misschien enkel bikers de beide Amerikaanse merken zullen kennen hebben ze in de Verenigde Staten een uitstekende reputatie. The Moto Collection is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en Havana. De bril zit perfect onder een helm, maar komt ook van de motorfiets volledig tot zijn recht. Gelukkig maar, want ik raak van zijn leven geen motor meer aan.
shwood_x_iron___resin_-_glasses_-_04
Wat er nog bijzonder is? De bril wordt geleverd met een fijne TANK BAG. Concreet wil dit zeggen dat je je bril op de tank van je motor kan meenemen. Een sterke magneet houdt het hele zaakje op zijn plek.
Kostprijs van deze zonnebril? 225 dollar!

You May Also Like

Loop er bij als een model

Wij bij Whatmatters zijn mannen, die ook andere mannen het licht in de ogen ...

Nike Air Jordan 31

Vroeger wou onderstaande Whatmatters redacteur soms Michael Jordan zijn. Er waren echter enkele problemen: 2 ...

SEX (Skateboards) verkoopt!

Soms weet een merk op heel simpele manier je aandacht te trekken. Hoe? Sex ...

Hosting door Fraai