Dé zonnebril voor de biker!

Gesneuveld! Nee, ik heb het niet over één of andere oud-strijder, maar wel over mijn zonnebril. Tijd voor een nieuwe dus en de SHWOOD x IRON & RESIN is zeker een kanshebber. Al was het maar om de belachelijk lange namen en het feit dat de kans klein is dat er een ander er mee op zijn neus loopt.

643808681_780x439

De vintage vibe van de bril maakt het een hebbeding. Hoewel misschien enkel bikers de beide Amerikaanse merken zullen kennen hebben ze in de Verenigde Staten een uitstekende reputatie. The Moto Collection is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en Havana. De bril zit perfect onder een helm, maar komt ook van de motorfiets volledig tot zijn recht. Gelukkig maar, want ik raak van zijn leven geen motor meer aan.
shwood_x_iron___resin_-_glasses_-_04
Wat er nog bijzonder is? De bril wordt geleverd met een fijne TANK BAG. Concreet wil dit zeggen dat je je bril op de tank van je motor kan meenemen. Een sterke magneet houdt het hele zaakje op zijn plek.
Kostprijs van deze zonnebril? 225 dollar!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Op pad met een glimmende pom pom!

Wie denkt aan de winter, denkt toch aan een muts, of zijn we de ...

Je nieuwe beste BUDDHIE

Nee, bij Whatmatters zijn we niet altijd zen, af en toe heeft de stress ...

Elke maand een nieuwe designer zonnebril op de neus

Er zijn maar een paar dingen waarvan je nooit genoeg kan hebben. Vrouwen lag ...