De wonderlijke kracht van X-Gin

Of we van cadeautjes houden bij Whatmatters? Nou en of! Toen er spontaan een flesje X-Gin onze richting uitkwam, met de vriendelijke vraag om onze ongezouten mening te geven, twijfelden we dan ook geen seconde. Voor GRATIS DRANK verkopen we onze moeders (sorry ma)!

De Maya’s waren al fan

Zeg trouwens niet zomaar gin tegen de X-gin, want dit alcoholische vocht zou je werken als een afrodisiacum. Hoe dat komt? Deze gin is gedistilleerd op basis van cacaobonen uit Colombia, hazelnoten uit Piemonté en wilde peper en vanille uit Madagascar. De hele wereld zit alvast in je glas? Maar je wacht natuurlijk op de verklaring waarom je van de X-gin je vriendin achter het behang plakt…

Inca’s, Azteken en zelfs de dekselse Maya’s brouwden op basis van cacaobonen bijzondere godendrankjes. Deze bonen zorgden toen al voor een langere levensduur, extra intelligentie en vooral meer potentie! Of het waar is of niet, geen idee, na nummer 5 vielen wij alvast als een blok in slaap. Wat wel een feit is, is dat deze gin die zich profileert als gesofisticeerd verleidelijk, vlot wegdrinkt en helemaal tot zijn recht komt in de bijzondere glazen die erbij horen.

Maar liefst 45 specerijen zitten in deze gin verwerkt, maar vanille en cacao voeren de boventoon. Wij zijn alvast zeer tevreden met ons flesje en we zijn er rotsvast van overtuigd dat het niet ons laatste flesje gaat zijn dat we nuttigen. Nee, kenners zijn we niet, maar dit smaakt in elk geval naar meer!
PS. Mogen we ook nog even meegeven dat we fan zijn van het imago en de beelden op Facebook?
17218755_467096946956293_9020206888844078946_o

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk Definitie van deze mancave? Een ...

Sporten kan ook ongezond zijn

HELI-SKI Van de piste, stevig downhill met een razende snelheid naar beneden suizen op ...

Eet eens bij vreemden: Let's Hygge!

Nieuwe mensen leren kennen is tegenwoordig niet zo moeilijk. Een uurtje swipen op Tinder, ...

Hosting door Fraai