De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? Zonder twijfel de batterij. We slagen er wel in zonder chauffeur te rijden en naar de maan te vliegen, maar een batterij langer laten meegaan na een dag: nee, dat is onmogelijk.
hq720

Betaalbaar

De Matrix PowerWatch belooft alvast daarmee komaf te maken. Deze smartwatch die op de crowdfunding site Indiegogo verkrijgbaar is, stelt alvast een accu die je nooit moet opladen in het vooruitzicht. Voor een bedrag van 158 euro kan je het horloge nu trouwens al bestellen.
Door de hitte van je lichaam zou het horloge zichzelf opladen. De techniek mag an sich dan alvast geweldig zijn, veel meer dan een hebbeding is deze horloge niet. Het beeld en de resolutie van deze smartwatch vallen zodanig tegen, dat je er waarschijnlijk toch niet mee wil rondlopen. Het enige pluspuntje lijkt het aluminium van het klokje te zijn, dat ook in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt.
matrix-powerwatch
De PowerWatch is waterdicht tot op 50 meter, heeft een stappenteller, meet je slaapritme, kortom alles wat een fitnesstracker doet.
Wil je een smartmatch waar een verhaal aanzit en lig niet echt heel hard wakker van de uitstraling van het ding, Dan is de Matrix PowerWatch misschien wel wat voor jou.

Facebook 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...

6 must read boeken voor de moderne gentleman

Boeken voor de gentleman? Ja hoor ze zijn er in alle mogelijke maten en ...

Deze vintage Nike Air 'Nintendo' Jordan speelt puur op nostalgie

Alleen voor de echte ‘Nintendo’-fans! Wij, rekels uit begin jaren ’80 zijn nog rekels ...