De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? Zonder twijfel de batterij. We slagen er wel in zonder chauffeur te rijden en naar de maan te vliegen, maar een batterij langer laten meegaan na een dag: nee, dat is onmogelijk.
hq720

Betaalbaar

De Matrix PowerWatch belooft alvast daarmee komaf te maken. Deze smartwatch die op de crowdfunding site Indiegogo verkrijgbaar is, stelt alvast een accu die je nooit moet opladen in het vooruitzicht. Voor een bedrag van 158 euro kan je het horloge nu trouwens al bestellen.
Door de hitte van je lichaam zou het horloge zichzelf opladen. De techniek mag an sich dan alvast geweldig zijn, veel meer dan een hebbeding is deze horloge niet. Het beeld en de resolutie van deze smartwatch vallen zodanig tegen, dat je er waarschijnlijk toch niet mee wil rondlopen. Het enige pluspuntje lijkt het aluminium van het klokje te zijn, dat ook in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt.
matrix-powerwatch
De PowerWatch is waterdicht tot op 50 meter, heeft een stappenteller, meet je slaapritme, kortom alles wat een fitnesstracker doet.
Wil je een smartmatch waar een verhaal aanzit en lig niet echt heel hard wakker van de uitstraling van het ding, Dan is de Matrix PowerWatch misschien wel wat voor jou.

Facebook 

You May Also Like

Met deze 5 tips weet je of die Rolex écht is!

Mocht je willen investeren in een échte Rolex, let dan goed op! Noem één ...

Supreme laat je snorkelen in stijl

Dat Supreme momenteel super populair is, hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Wil ...

RetroNintendoKopen.nl – voor al je video game nostalgie

Kijk jij ook nog met veel nostalgie terug naar die pixelachtige Mario op de Nintendo ...

Hosting door Fraai