De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog en kunnen niet over alles schrijven en overal aanwezig zijn: SORRY!

Een gewaardeerde klassieker

Maar en toe valt ons oog toch op een leuk hebbeding waar we iets over moeten schrijven. Onweerstaanbare drang, weet je wel. Het gloednieuwe armsnoepje van JACOB JENSEN is zo een leuk item waar we graag wat aandacht aan besteden.

Al sinds 1958 is dit designbureau actief en mag het merken als Volvo, B&O, Panasonic en nog heel wat andere wereldmerken tot zijn klanten rekenen. Maar ze maken er dus ook fijne klokjes en dat al sinds 1999.
De allereerste Classic modellen van het label zijn ondertussen opgenomen in de Design Study Collection in het MOMA te New York en de opvolgers maken tot op de dag van vandaag deel uit van de collectie. Om maar te zeggen dat die dekselse Denen weten waarmee ze bezig zijn.
De meest iconische – die ondertussen al 20 jaar op de markt is – is de Classic 500 reeks. Voor de heren gaat het om een kast van 28 mm in het zilver/grijs. Er is ook een datumaanduiding voorzien en een bandje van staal op rubber. De achterkant is van titanium.

Het prijskaartje van deze klassieker? Tussen de 475 en 519 euro. Zeg nu zelf, dat is toch niet overdreven voor een klassieker?
Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Triumph pakt uit met een mountainbike!

Triumph ken je waarschijnlijk wel van de motors, maar sinds kort brengen ze ook ...

FIFA 18 komt er met extra gratis WK Special!

Mannen, noteer alvast 29 mei in jullie agenda en plan een boysnight in jouw mansave. ...

Een gouden klokje, met een Colombiaans randje

Dat we op de Whatmatters redactie wel van een fancy klokje houden – niet ...