De betaalbare laser projector van Xiaomi

Thuis televisie kijken, maar het gevoel hebben dat je in de bioscoop zit? Xiaomi maakt het mogelijk met zijn laatste nieuwe laser projector!
Xiaomi-Mi-Laser-Projector-4

Een betaalbare thuisbioscoop

Voor amper 1.290 euro haal je de Xiaomi MI in huis. De Chinese fabrikant poneert hiermee puike kwaliteit te leveren aan een wel zeer schappelijke prijs. Andere toestellen zijn alvast een heel stuk duurder.
1366_2000
Met een 150 inch beeld krijg je alvast heel wat beeld. Het apparaat maakt gebruik van de ALPD 3.0 laser lichtbron technologie van Appotronics. Deze technologie wordt overigens in heel wat bioscopen gebruikt. De projector levert echter niet enkel beeld, maar ook geluid. Om een complete ervaring te creëren wordt deze projector immers geleverd met een ingebouwd speaker systeem.
Deze projector zou alvast garant staan voor 25.000 uur kijkplezier. Nee, wij gaan niet uittellen hoeveel films dat zijn.

 
Bron: Want

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Oude typemachines omgevormd tot machinegeweren!

In de ogen van de jeugd zijn we bij Whatmatters waarschijnlijk stokoud. Ja, wij ...

Een race tegen/met de klok

Een Belgisch klokje, daar zeggen we geen nee tegen. Jammer genoeg hebben we maar ...

Bad Boys Brand: spulletjes recht uit de gevangenis!

Bad Boys, Bad Boys, what you gonna do when they come for you… Euh, ...

Hosting door Fraai