Daten met een celebrity? Of toch bijna…

Van weinig zaken hebben we op de Whatmatters redactie spijt. Van het feit dat Tinder zo laat in ons vrijgezellenbestaan op de markt is gekomen, ja daarvan zeker, maar voor de rest, weinig…

Date een celebrity, of toch ongeveer…

Ongetwijfeld hadden we ook van de datingapp DATING AI gebruik gemaakt. Deze add-on voor Tinder maakt het immers mogelijk om naar celebrity look-a-likes op zoek te gaan en ermee af te spreken. We vrezen dat het voornamelijk een Amerikaans fenomeen is, maar dat maakt de mogelijkheden alleen maar groter!

Hoe het werkt? Simpel! Upload een foto van een celebrity van wie je broek spontaan begint te knellen, en de app gaat in verschillende apps op zoek naar matches die erop lijken. Waarom zelf zoeken naar een speld in een hooiberg als een app het voor jou doet?
Screen-Shot-2017-06-22-at-12.31.04
Er zijn standaard ook heel wat foto’s van celebrities opgenomen en verbazingwekkend genoeg zijn de resultaten natuurlijk niet eens zo slecht, al hebben we dat uiteraard enkel van horen zeggen. Nee hoor, wij testen die echt niet zelf…
Wij zouden zeggen, geef de app eens een kans en kijk wat er uit de lucht komt vallen. Wie weet zit jij binnenkort wel aan tafel would be Kim Kardashian. Jij liever als wij, maar gelukkig verschillen smaken. Enjoy the chatting!
Wij dachten alvast spontaan aan een type Mila Kunis…
269787

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt ...

5 sublieme plaatsen voor een vluggertje

We hopen dat de meeste lezers van Whatmatters (en stiekem zien we aan de ...