Dark Knight, de dikste Porsche 911 ooit!

Noem één auto waarmee je én de kasseien uit de grond sleurt én rubber verbrandt tegen 300km/u én waarmee je als verantwoordelijke en toegewijde vader op zondagmorgen op een gezapig tempo de pistolets bij de, uiteraard warme, bakker gaat halen. Juist, de Porsche 911 Turbo S.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_658e
De mannen van het Poolse tuning bedrijf Auto-Dynamics vinden dit ook maar voor hen mocht het net dat beetje meer zijn. Het mocht ook nog een vierwieler worden waarmee je als een echte badass de nacht in gaat. ‘Dark Knight’, toepasselijker wordt het niet.

Nieuwe spoilers, bumpers en sideskirts in combinatie met de matzwarte kleur, doet denken aan de iconische Batmobile. Het zou dan ook perfect passen in de garage van Bruce Wayne. Niet enkel de buitenkant heeft een stevige upgrade gekregen, ook aan de motor hebben de Poolse rekels geprutst. Zo heeft deze krachtpatser bijna 700 pk onder de kap zitten. 700 paardjes waarmee je in combinatie met het nieuwe uitlaatsysteem de motor over heel de kan laten brullen.

Iemand nog wat extra centjes teveel? Kostprijs zal waarschijnlijk wel ver boven de normal prijs van een 911 Turbo S liggen, dat lijkt ons wel duidelijk.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_658a

Bron: Manify.nl

You May Also Like

Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we ...

Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw… “First time driving a Ferrari. This truly is the ...

Autosalon van Tokyo brengt ons massa's nieuwe concepts

Voor zij die nog niet kunnen wachten op het komende autosalon in Brussel, kunnen ...

Hosting door Fraai