Dark Knight, de dikste Porsche 911 ooit!

Noem één auto waarmee je én de kasseien uit de grond sleurt én rubber verbrandt tegen 300km/u én waarmee je als verantwoordelijke en toegewijde vader op zondagmorgen op een gezapig tempo de pistolets bij de, uiteraard warme, bakker gaat halen. Juist, de Porsche 911 Turbo S.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_658e
De mannen van het Poolse tuning bedrijf Auto-Dynamics vinden dit ook maar voor hen mocht het net dat beetje meer zijn. Het mocht ook nog een vierwieler worden waarmee je als een echte badass de nacht in gaat. ‘Dark Knight’, toepasselijker wordt het niet.

Nieuwe spoilers, bumpers en sideskirts in combinatie met de matzwarte kleur, doet denken aan de iconische Batmobile. Het zou dan ook perfect passen in de garage van Bruce Wayne. Niet enkel de buitenkant heeft een stevige upgrade gekregen, ook aan de motor hebben de Poolse rekels geprutst. Zo heeft deze krachtpatser bijna 700 pk onder de kap zitten. 700 paardjes waarmee je in combinatie met het nieuwe uitlaatsysteem de motor over heel de kan laten brullen.

Iemand nog wat extra centjes teveel? Kostprijs zal waarschijnlijk wel ver boven de normal prijs van een 911 Turbo S liggen, dat lijkt ons wel duidelijk.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_658a

Bron: Manify.nl

You May Also Like

De nieuwe Triumph Scrambler 1200

Voor een ritje met een deftige wagen mag je ons altijd wakker maken en ...

Paar uur na release Chevrolet Corvette Stingray komt de topless versie al piepen

Snel, in alle betekenissen van het woord… En dan hebben we het niet alleen ...

Hosting door Fraai