Bij ons speelt TIA LINEKER altijd!

Gary Lineker, JA, die kennen we. Deze gewezen spits had een neus voor doelpunten, speelde voor heel wat mooie clubs en verdient nu bakken vol geld om ‘Match of the day’ op BBC aan elkaar te lullen. Maar TIA LINEKER, nee sorry, wij moesten passen. Shame on us!
Enige familiale banden met Gary hebben we niet kunnen blootleggen, maar dat is voor de rest dan ook volstrekt irrelevant. Deze doorwinterde Britse fashionista heeft een eigen blog, en ziet er dan ook altijd piekfijn uit. Met Tia kan je stylish buitenkomen, de perfecte WAG als het ware. Dus misschien heeft Gary toch nog ooit, soit.
Volg de blog, ontdek wat Tia draagt of waarvoor ze betaalt krijgt om te dragen, spot haar favoriete eetadresjes en welke make-up ze draagt. Je moet er iets voor over hebben om je ogen uit te kijken, ook al interesseren de producten en teksten je waarschijnlijk geen hol. Niemand heeft ooit gezegd dat onze job, makkelijk was.

Flower baby @thriveswimwear

Een bericht gedeeld door T I A L I N E K E R (@tialineker) op

Girls day @0ceanbeachibiza

Een bericht gedeeld door T I A L I N E K E R (@tialineker) op

Love this dress so much I think I need every colour @celebrityclosetofficial

Een bericht gedeeld door T I A L I N E K E R (@tialineker) op

@luxebandageswimwear

Een bericht gedeeld door T I A L I N E K E R (@tialineker) op

Today’s attire to @0ceanbeachibiza 5th birthday party

Een bericht gedeeld door T I A L I N E K E R (@tialineker) op

You May Also Like

Kelly Denauw, doet haar eigen ding

Miss Fashion een kweekvijver aan talent noemen, is misschien wat kort door de bocht. ...

Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, ...

Hosting door Fraai