Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, heb ik het ook zwaar te pakken. Ik wil ook een boot! En als ik dan toch mag kiezen doe me dan maar de Continental 110 van Cantieri Navali del Mediterraneo. Een naam als een klok!
90-wide
Deze uit de kluiten gewassen speedboot is zo groot dat heel wat andere boten er in het niets bij vallen. Aan boord heb je de keuze uit maar liefst 6 badkamers en met zijn 33,75 meter is de Continental het grootste open jacht ter wereld. What matters? Size matters!
cnm-110-modelgallery1

Snel en groot

Je hebt niet enkel een zee aan ruimte op het dek, je haalt nog eens een stevige snelheid ook. Het interieur is zowel binnenin als bovendeks tot in de puntjes verzorgd. Relaxen krijgt hier een extra dimensie.
Een feestje? Geen probleem, naast de kapitein leg je nog makkelijk 10 mensen te slapen. Is het toch een wat minder weer dan kan je genieten van het ingebouwde klimaat- & entertainmentsysteem.
110-wide
Twee enorme MTU 2600 pk-motoren stuwen het jacht vooruit en zorgen voor een topsnelheid van 48 knopen. Omgerekend een goede 90 km/uur dus, daarmee laat hij de concurrentie ver achter zich. Gezien zijn beperkte diepgang kun je bovendien kort bij de kust aanmeren, wel handig als je even de benen wil strekken.
cnm-110-masthead
De prijs van dit pareltje is op aanvraag, maar reken maar dat mijn spaarvarken zwaar tekort schiet.

You May Also Like

Vertu Constellation: Dé smartphone voor 'the rich and famous'

En dit is niet alleen de droom van ‘the rich and famous’…ook alle maffiabazen ...

STERKWATER: Water improved with alcohol

Spraakwater, ja dat kennen we. Wat een hit van Extince toen we jong waren. ...

Hosting door Fraai