Als er echt geen uitweg is, vecht je op deze manier

Nee, bij Whatmatters zijn we geen geboren vechtersbazen. Gezien ons postuur – type gespierde nestel – moeten we het eerder hebben van onze woorden dan van onze knuistjes. Angstvallig vermijden we dan ook gespannen situaties en lullen we er ons meestal uit. Geraak je toch ingesloten en kan je er echt niet onderuit, hou dan rekening met onderstaande tips, misschien redden ze je leven wel, of op zijn minst toch een paar tanden.

Vechten doe je zo

Tip 1
Voorkomen is beter dan laten genezen

We kunnen het niet genoeg benadrukken, probeer het gevecht te vermijden. De vuistjes laten wapperen is echt de allerlaatste optie.
maxresdefault

Tip 2
Handel snel

De kans dat je na een mokerslag op je oog nog rechtstaat is betrekkelijk klein. Handel dus snel en haal als eerste uit. Probeer idealiter zelfs te combineren. Een linkse, een rechtse en een schop, kunnen je de nodige voorsprong geven en zijn misschien al genoeg om de ander op zijn minst even uit zijn evenwicht te brengen. Met wat geluk gaat hij neer en kan je gaan lopen. Dubbele punten scoor je met een uppercut op de kin of een knietje in de ballen. Wie niet sterk is moet slim zijn!
fighting-politicians

Tip 3
Gebruik de zwakke plekken van de tegenstander

Nee je vecht niet als een wijf, je gebruikt de zwakke plekken van de tegenstander. Mik op de neus, de ogen, ribben en bovenal het kruis. Een ferme tik tegen de ballen en iedereen ziet sterretjes. Het is misschien laf, maar was jij begonnen? We dachten het niet!

Tip 4
Laat je niet verrassen

Hou je focus en laat je niet afleiden. Bescherm je hoofd en je lichaam zoveel mogelijk. Probeer als eerste uit te halen en zorg voor opvolgende stoten of trappen. Vervolgens wandel je weg. Een slinks hieltje tegen de neus is daarbij wat ons betreft toegelaten.

You May Also Like

9 signalen dat ze een trio wel ziet zitten!

Een trio wie droomt er niet van? Alleen voor velen blijft het ook bij ...

Regelmatig seks is goed voor je carrière …

Vogel je heel geregeld? Mooi zo, want dat wil waarschijnlijk betekenen dat je ons ...

Wetenschappelijk bewezen…waarom wij houden van een mooie billenpartij?

Mannen, bedank Whatmatters! De eerstvolgende keer uw vrouw, lief of maîtresse in een Franse ...

Hosting door Fraai