Alles om te aperitieven: Aperobag.be

Wat er boven aperitieven gaat? Wat ons betreft weinig. Donderdag trekken we met onze maten, makkers en 4 baken Maes Park Spoor Noord in, maar elke gelegenheid is goed om flessen open te trekken en er wat hapjes bij te slepen.

Alles om te aperitieven

Wat daarbij van pas komen is de Aperobag. Deze kant-en-klare zak bevat alles wat er nodig is om te aperitieven, zonder overbodig geklooi of gepieker. Wel handig als je al aardig wat wijntjes of biertjes achterover hebt geslagen.


De zak bevat een aantal kwalitatieve bits & bites zoals tartaar van aubergines, droge worst, een olijvenmix, verse kaas met rode biet en nog veel meer. Het concept is ontsproten uit het brein van kok Jeroen De Pauw en wordt nu stelselmatig over het hele land uitgerold.
Naast food, vind je in de Aperobag ook prikkertjes, servetten en een flesje drank. Een kleine tip, de bag is voorzien voor 4 personen, maar ben je net als de Whatmatters redactie een stevige drinker, sleep dan nog maar wat flessen aan. De lunch wil bij ons al eens overgaan in aperitief en vervolgens in het diner. Zeker in de zomer!

De zak kost 44 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Lazy Jack in Antwerpen en The List in Knokke. Deliveroo levert dit overheerlijk aperitiefmomentje ook in Antwerpen en Brussel.
Meer weten over dit zakje puur genot? Neem een kijkje op de site, Facebook en/of Instagram. Als iemand zich geroepen voelt donderdag een zakje te komen droppen? Feel free!

You May Also Like

4 classic scooters waarmee je gezien kunt worden

De zon breekt door de wolken, de truien kunnen uit en het is tijd ...

4 monsterlijke jachtenbouwers

Wil je jezelf dit jaar een nieuw bootje gunnen? Wil je zeker zijn dat ...

Mad Max pakt uit met een nieuwe TAG Heuer

Max Verstappen is een knaapje naar ons hart. Razendsnel, boordevol temperament, mondig en knappe ...

Hosting door Fraai