Alleen vandaag! Max 30€ voor een vliegticket bij Ryanair!

Geloof het of niet, het zijn zotte uren bij Ryanair. Ben je nog van plan een citytripje te plannen, doe het dan vandaag! Lowcost vliegtuigmaatschappij Ryanair gooit vandaag een half miljoen tickets op de markt voor een prijs tussen de 13 en 30 euro!

Een korte blik op de aanbiedingen leert ons dat je naar Londen vliegt voor 15 Euro, Barcelona voor 20 Euro, Ibiza een dikke 22 Euro en het iets exotischere Marrakesh voor net geen 30 Euro. Twijfelen is uit den boze want om middernacht is het gedaan met deze ongelooflijk duizelingwekkende lage prijzen! Waar wacht je nog op?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6823

You May Also Like

Een privéjet als luxe-living

Het is ons als gewone stervelingen niet gegund, maar wie weet ooit als Whatmatters ...

Saint Eve beschermheilige van de boho stijl!

Eerlijk we zijn gestopt met tellen, het aantal pop-ups is immers niet bij te ...

De nieuwe Venice Moonphase Blue Gold Watch

Een leuk klokje kost vaak aardig wat centen, maar daar is bij Filippo Loreti ...

Hosting door Fraai