7 tips om beter te worden in bed

Ok, we geven het toe, ongetwijfeld zijn wij ook niet zo geweldig als we zelf denken. Daarom dat wij ook ganse dagen het internet afschuimen op zoek naar tips. Maar genereus zijn we dan weer wel, want we delen ze graag met jullie. Zo botsten we onlangs op een lijstje aan tips, waardoor je een pak beter in bed zou worden. Amper 64% van de vrouwen blijkt immers regelmatig klaar te komen, door mannelijke activiteiten… Wij maakten alvast een samenvatting van het lijstje en schotelen jullie 7 tips voor om je bedprestaties met een ruk de hoogte in de krijgen. Enjoy!

  • Verras haar na het douchen

Is de seks wat eentonig geworden? Verras haar dan eens na het douchen. Misschien moet je wel even eerst het water afzetten, want ander verspil je wel heel veel vocht en dat hebben de milieuactivisten minder graag! Plak haar tegen de muur en ga voor een verrassingsvluggertje. Het warme water zou haar huid gevoeliger maken, dus misschien moet je het milieu toch maar even uit je hoofd zetten…

  • Zoek de G-spot

Voor degenen die denken dat de G-spot ergens op de maan of op een golfterrein ligt, dat klopt dus niet. Maak van je duim en wijsvinger een soort C-vorm, en ga bij haar naar binnen. Voer met je gebogen wijsvinger druk uit op de wand van haar vagina, houd 1 tot 2 seconden vast, en laat weer los. Herhaal dit in een heen en weer gaande, soepele beweging. Dit hebben we uiteraard ook maar gewoon ergens anders gelezen, maar het proberen waard toch? Je hoort en merkt het vanzelf wanneer je goed zit!

pochemu-nekotorye-devushki-chuvstvuyut-opustoshennost-posle-seksa-4

  • Durf te vragen of ze het lekker vindt

Als alfamannetje denk je natuurlijk altijd dat je waanzinnig goed bezig bent, maar heb je het al eens gevraagd? Uiteraard moet je niet na elke lende stoot vragen of ze het leuk vindt, je wil natuurlijk niet onzeker overkomen, maar één keer kan echt geen kwaad hoor helden.

  • Volg de regel van 10

Geen angst, het heeft geen hol met wiskunde te maken! De eerste centimeters van haar vagina zijn de meest gevoelige. Deze geef je het meeste aandacht door 9 keer ondiep te stoten en vervolgens eentje dieper. Ok, we hebben gelogen, het is toch wiskundig nadenken geblazen!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_652a

  • Slaap beide op je buik

We geven het toe, ook wij fronsten even met de wenkbrauwen. Blijkt uit een studie dat op de buik slapen voor seksueel getinte dromen zorgt. Meer kans dus op een fel potje ochtendseks.

  • Varieer

De hele kama sutra is er misschien lichtjes over, maar onderzoek wijst uit dat een 4-tal varianten tijdens het liefdesspel de kans op een orgasme stevig de hoogte in jaagt. Stimuleer oraal, handmatig, zorg voor een standje met oogcontact en varieer. Wij heeft ooit beweerd dat seks gelijk staat aan een wandeling in het park?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_64b7

  • Sla het handwerk niet over

Maar liefst 75% van de vrouwen heeft handmatige stimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. Dat zeggen niet wij, maar studies. Gebruik ze dus nuttig!
 
Bron: Men’s Health

You May Also Like

#7 Column Sexpert Mandy Ronda: "Ben ik seksverslaafd?"

Q: “Beste Mandy, ik zag dat u een ‘21-daagse orgasme challenge’ aanbied op uw ...

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

Hosting door Fraai