5 tips om succesvol te flirten

We geven het toe, wij zijn er al laaaaaaang niet meer mee bezig, maar ergens denken we nog steeds dat we het nog zouden kunnen. Wat dan? Flirten natuurlijk. Ooit waren we er grootmeesters in, maar ondertussen zijn die skills niet meer nodig, dus wat stoffig. Hoog tijd om dat stof er eens af te blazen met enkele flirttips van bevriende grootmeesters. Tijden veranderen, maar de basic tips en trucs blijven blijkbaar van toepassing.

Maak oogcontact

Let wel, je gaat niet gapen of staren, dat is freaky. Oogcontact is echter wel de sleutel tot succes, maar dan wel op een speelse en nonchalante manier. Af en toe wat langer aankijken kan natuurlijk wel, zorg alleen dat je haar blik vangt. Af en toe voor een subtiele aanraking zorgen, kan ook wonderen doen. Let wel: je klemt haar niet tegen de bar, dat hebben we vrienden veel te vaak zonder al te veel succes zien doen. Ze moet nog wel een uitweg hebben.
 

Wees een mysterie

Ook al ben je zo doorzichtig als glas, doe op zijn minst alsof je moeilijk te doorgronden bent. Ondergetekende is er zeker van dat het werkt. Laat haar altijd een beetje twijfel, trek aan, stoot af en laat niet te snel in je kaarten kijken. Ze mag zich best wat onzeker voelen. Een vrouw wordt aangetrokken tot het onpeilbare. Zij wil je leren kennen, wat jij wil, dat bekijk je zelf maar.

heloves

Toon je kwetsbaarheid

Mysterieus is één ding, maar je mag je best kwetsbaar opstellen. Zo krijgt ze de indruk dat je niet onfeilbaar hebt en jouw deel van de miserie ook al wel gehad hebt. Zo kan je connecteren en dat resulteer meer dan eens in de vogeltjesdans. Vertel gerust over je exen, wat je eruit hebt geleerd, zonder door te drammen natuurlijk. Sommige dingen hoeven helemaal niet verteld te worden.
 

Leer signalen interpreteren

Wederom we hadden vrienden die er elke avond van overtuigd waren dat de halve zaak met hen mee naar huis wou, maar wat toch vaak net iets anders uitdraaide. Leer dus flirtsignalen herkennen. Glimlacht ze en kijkt ze je meermaals vrank en vrij aan, dan zou je wel een prijs kunnen hebben. Binnen hengelen die handel!
Versiertips

Trommel je vrienden op

Niemand wil met het eenzame kneusje van de avond naar huis, trommel dus je vrienden maar op. Mensen in groep zijn aantrekkelijker en geraken vlotter met elkaar aan de praat. Uiteraard ga je alleen op date, maar om te vissen ben je maar beter met een volle boot!
 
Bron: Man Man

You May Also Like

iWhite Dark Stains Kit pakt vlekken aan en maakt tanden witter

Nee, ondergetekende heeft zeker geen stralend witte tandjes, jammer genoeg… Te veel snoep, koffie ...

Whatmatters test: Beslissingen nemen als je dronken of geil bent!

Of de gemiddelde Whatmatters-redacteur wel eens dronken of geil is? Laten we stellen dat ...

Het stappenplan om knappe vrouwen te benaderen

Nee je hoeft niet puissant rijk te zijn om een knappe vrouw te versieren. ...

Hosting door Fraai