5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan de helft zal antwoorden met een blowjob. Beetje egoïstisch, niet? Uiteraard kan dit in sommige periodes van de maand (noemen ze niks voor niks blowjobweek) wel eens helpen, of wordt dit wel eens een hete aanloop naar meer maar dat neemt niet weg dat je het ook voor je vrouw, lief, minnares of one night stand erg aangenaam kan maken als zij beslist jou lekker oraal te verwennen! Want hoewel we het anders zouden willen, niet elke vrouw staat zomaar te springen je genotsknots via de mond naar binnen te haspelen. Zij mag er dan ook iets aan hebben, niet?

Niet dat we het zelf niet konden bedenken maar we zijn toch even ten rade gegaan bij de vrouwelijke redactie van Cosmopolitan. Kwestie van een gefundeerd, en belangrijk, vrouwelijk advies naar voren te kunnen brengen. Als zij de lippen klemmen rond jouw snikkel, hebben ze er graag ook zelf iets aan en dat doe je/ze dan ook zo!

MOND OPEN EN ZEG ‘AHHHH’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_685c

Wil je het standje 69 naar een hoger level brengen waarin ook zij zal kreunen van genot? Laat ze dan haar heupen iets meer naar boven en weg van je mond tillen. In plaats van zelf met de tong palletten te draaien, gebruik je je vingers of haar favoriete speeltje. Extra voordeel, gezien de ruimte tussen haar liefdesgrotje en jouw hoofd groter wordt, heb je kans dat je ze zelf bezig ziet…heerlijk toch?

THE MOUTH OFF

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_685d

Laat ze op de rand van het bed of sofa op haar rug liggen, met jouw hoofd gericht naar haar voeten. Stoot zelf jouw trots (zachtjes) naar binnen terwijl jij je handen gebruikt om jezelf tegen te houden (en niet tot in haar slokdarm duwt want dan zal het snel gedaan zijn). Zorg ervoor dat zij de handen vrij heeft zodat zij zich voor jouw ogen, terwijl ze je aan het pijpen is, zichzelf tot een climax brengt…geiler kan haast niet!

THE SLIPPERY KITTY

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_685e

Bij dit standje gaat ze in de vertrouwde pijpositie liggen. Hierbij klemt ze een been rond jouw dij en drukt ze zo haar clitoris tegen jouw been en begint zachtjes aan te rijden. Als ze echt nat is en je voelt de ‘slipperiness’ over je been glijden, krijg je gegarandeerd een hete ervaring voor jullie allebei

You May Also Like

5 waanzinnige weetjes over je penis!

Elke man denkt er wel eens over na. Over wat? Over zijn fluit natuurlijk. ...

L'ink, laat je tattoo in stijl zetten!

Zoals de aandachtige lezers weten, de Whatmatters huid is nog brandschoon: geen inkt bij ...

Dumpen op Valentijn? Stuur verdorde bloemen van Pleurop

Yep, het is Valentijn vandaag! We zouden wel kunnen zeggen dat we bij Whatmatters ...

Hosting door Fraai