Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat zou de waarheid geweld aandoen zijn. We drinken het nog met lezers, maar we botsten wél op een nieuwe hype: Porto Tonic!
portotonic

De perfecte blend

Een samenwerking tussen Black & Bianco en chef Jess Van weert resulteerde in dit hippe zomerdrankje dat misschien de terrassen gaat veroveren. Het gaat hier om een gedurfde blend tussen witte Porto en Tonic, wat zorgt voor een frisse mix en een optimale balans tussen zoet en bitter.
19030729_765318313627858_2705680644164593870_n
Serveren doe je de Porto Tonic met een partje meloen en een blaadje basilicum. Deze vondst komt uit de stal van Black & Bianco, een kwalitatieve importeur van onder andere wijnen die steeds herkenbaar zijn aan de karakteristieke witte of zwarte fles. In België is het gamma van deze Nederlandse rekels onder meer te vinden bij Yssi’s Beach en op tal van festivals. Denk maar aan het Legacy Festival, Only White, Rampage en nog heel wat wat anderen.
portotonic2
Trouwens de nieuwigheden stoppen niet bij de Porto Tonic, er is ook de Onverwacht Delicious Rosé. Een zeer lichte kleur doet je wegdromen van de Provence. De smaak van aardbei en zomerfruit versterkt dit gevoel nog.
Wij weten alvast wat drinken deze zomer!
Facebook

You May Also Like

Dé likeur ‘vant stad’ Elixir d’Anvers pakt deze winter uit

En als we spreken over ‘vant stad’ dan is dat bij uitbreiding de hele ...

Logeer eens op Antartica!

Als we mogen kiezen tussen zon of sneeuw, is de keuze op de Whatmatters ...

Hosting door Fraai