Anke Lauwers wil wel heel graag Miss Fashion 2018 worden!

“Leef en laat leven”, dat is zowat het credo op de Whatmatters redactie, dit naast onze lijfspreuk “Syrië dat is erg”, natuurlijk. Als we gecontacteerd worden door een jonge hinde die meedoet aan een andere Missverkiezing dan onze eigen Miss Ocean Couture, strijken we dan ook met plezier over ons hart. Meer nog: we geven Anke Lauwers een podium en zelfs een rode loper als het moet, om haar deelname aan Miss Fashion 2018 te verkopen. Zoveel ondernemingszin, we pinken er spontaan een traantje bij weg en voor ons is het natuurlijk weer een extra kans om bij een fris en fruitige jongedame aan tafel te schuiven. Het houdt ons jong!
Laat je gaan Anke, wie ben je?
Mijn naam is Anke Lauwers, ik ben 20 jaar en afkomstig uit Hoeilaart. Ik studeer kleuteronderwijs te Leuven, maar vanaf september ga ik een nieuwe uitdaging aan en ga ik vroedkunde studeren. In het weekend werk ik als student bij Brasserie Den Tram in Overijse. In mijn vrije tijd sta ik heel graag voor de lens, ga ik af en toe fitnessen en ga ik graag shoppen en op stap met vrienden. Ik ben een harde werkster, iemand met doorzettingsvermogen en ik geef niet op voordat ik mijn doel bereikt heb.
Brasserie Den Tram begot, een naam als een klok! Bijna zo leuk als ons vast stamcafé De Vettige Beer. Soit, ben je al lang met fashion en modellenwerk bezig?
Sinds mijn 16 jaar ben ik al bezig met fashion. Ik ben in het verleden al bekroond geweest met een misstitel en nu ben ik bezig met een nieuwe uitdaging: Miss Fashion 2018.
Miss Fashion sprak mij meteen aan omdat ik hiermee meer mogelijkheden heb om in de modellenwereld uit te groeien en meer kansen krijg. Op 27 mei vond de halve finale plaats van Miss Fashion 2018. Liefst 50 meisjes deden hieraan mee, maar uiteindelijk ben ik samen met 24 andere meisjes diezelfde avond verkozen tot finaliste Miss Fashion 2018 en hier ben ik trots op! Op 9 juli vond de persvoorstelling plaats in het Walburg kasteel te Sint-Niklaas en heb ik mijn officieel lint gekregen.

Wel, wel, wel, wist je dat ook wij onze eigen verkiezing hebben? Miss Ocean Couture, maar maak gerust reclame voor de concurrentie hoor! Stop je er veel tijd in?
Met Miss Fashion ben ik dagdagelijks bezig. Ik maak vlogs over de activiteiten die we doen met Miss Fashion, promotie maken voor mijzelf als ook mijn persoonlijke sponsors en de partners van Miss Fashion. En natuurlijk met fotoshoots.
En iedereen maar denken dat Missen enkel mooi moeten wezen! En dat modellenwerk hoe zit dat?
 Ik ben rond mijn 16 jaar begonnen met voor de lens te staan en zo gegroeid om mij uiteindelijk in te schrijven voor een Missverkiezing. Ik was vroeger iemand met een heel laag zelfbeeld en wist hier geen weg mee. Uiteindelijk begin je uit je schelp te komen als je voor de lens staat door verschillende poses aan te nemen en door de resultaten te zien van je fotoshoot. Er zijn natuurlijk ook verschillende redenen waarom ik mij heb ingeschreven voor Miss Fashion 2018. Bij Miss Fashion kan je jezelf zijn, plezier beleven door verschillende activiteiten die nog op de planning staan deze zomer. Ondertussen vormen de finalisten een hechte groep.
19988755_10209564478937372_1781806535_n
Okkkkkkkéééééé Anke, voldoende reclame voor die andere verkiezing!!! Vertel ons liever eens waarom jij daar potten gaat breken?
Ik heb doorzettingsvermogen en blijf altijd mijzelf in alles wat ik doe.
Ok, dat is een begin! Een persoonlijk levensmotto te delen?
 

What other people say or do, that gives me more motivation.

 
En wij maar denken dat je enkel en alleen naar jezelf moest kijken… Ben je ook actief op de sociale media ?
Ik ben zeer actief op social media. Op Facebook ben ik nu volop bezig met promotie te maken voor mijzelf, voor de partners van Miss Fashion en de mensen die mij steunen in dit avontuur. Regelmatig plaats ik ook vlogs over hoe mijn activiteiten zijn verlopen bij Miss Fashion. Op Instagram staan meestal de resultaten van hoe mijn fotoshoots verlopen zijn.
19970936_10209564478977373_257405212_n
Klinkt logisch en koosjer: mooi zo. Heb je trouwens een vriend, vragen we ons spontaan af?
Nope, Ik heb geen vriend. Ik wil mij nu vooral concentreren op mijn Miss Fashion avontuur en mijn studies. En oh, wat voor mij op de eerste plaats staat bij een man is vooral respect hebben en dat is voor mij een nummer één.
Wij gaan op zoek naar een respectvolle jonge rekel voor je, daar maken we met plezier tijd voor. Nog tips voor ons?
Blijf vooral jezelf en laat je niet beïnvloeden door je vrienden. Heb respect voor elke vrouw en breng haar aan het lachen, want alleen zo maak je haar echt gelukkig.

Ok, wij gaan op zoek naar een grappige lelijkaard zonder vrienden. Komt goed! En waar kunnen we die droppen?
In het weekend kan je mij af en toe vinden in de discotheken EXO en VERSUZ.
In Leuven ga ik af en toe iets drinken in Bar Nine en achteraf ga ik dansen in het Archief of de Karement. Maar dit is nu al even geleden omdat ik in mei en juni bezig was met de examens.
19964779_10209564480377408_344846205_n
Toevallig gaat onze verkiezing nu zaterdag door in EXO… Wat een gemiste kans! Als laatste nog grote ambities?
Eerst en vooral zou ik heel graag de top drie willen behalen van Miss Fashion 2018.
Ook zou ik graag verder willen geraken in de modellenwereld en eens een internationale verkiezing willen meemaken. En natuurlijk als kers op de taart mijn bachelor diploma behalen van vroedkunde.

Dat is mooi. Wat ons betreft win je deze verkiezing glansrijk. Zelden iemand zo plichtbewust aan namedropping weten doen! Veel succes.
Wil je Anke steunen? Dat kan! Het avontuur kan je volgen op Facebook en op Instagram. Sms’en kan via:
MF “spatie” 12 naar 6045 ( BELGIË )
MF “spatie” 12 naar 3010 ( NEDERLAND )
 Credits: Steven Masset / Kevin Vandenberghe

You May Also Like

Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, ...

Marije Oosting Santa’s Next Sugarbabe

Eerder brachten we al een artikel over Sugardating en lieten we enkele sugarbabes aan ...

Putin! Woordvoerster president Poetin is een raket!

En wat doen we met raketten als je Vladimir Poetin bent? Dan stallen we ...

Hosting door Fraai