Davinia Van Hauwaert geniet en neemt het leven in eigen handen!

Wat je doet als je 9 jaar in een relatie hebt gezeten en terug vrij bent? Optimaal van het leven genieten en dat zelf in handen nemen natuurlijk. Dat is dan ook exact wat Davinia Van Hauwaert uit Wevelgem doet. Ze (her)ontdekt de social media, zoekt haar weg als fashion blogster en proeft van het leven. Meer nog: tegenwoordig neemt ze zelfs plaats achter de microfoon van TOPradio – waar ze de quote van de dag meegeeft aan de luisteraars – als ze niet met modellenwerk bezig is. Bij Whatmatters waren we natuurlijk benieuwd naar de meid achter de metamorfose en geven we deze ontbolstering natuurlijk graag een duwtje in de rug. Maak kennis met Davinia!

Ok Davinia, laat je maar gaan: wie ben je?

Ik ben iemand die goedlachs en positief in het leven staat. Ik probeer voor iedereen goed te doen en heb graag dat mensen me graag hebben, al is dat niet altijd mogelijk. Ik ben een sociaal persoon wat ideaal is voor mijn job als vertegenwoordiger. Mijn familie is mijn alles! Ik heb 5 zussen en 1 broer waarvoor ik de wereld zou verzetten als er iets met hen is. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik ga graag gezellig een glaasje drinken, maar een luidruchtig topfeestje kan me ook wel bekoren. Naast mijn dagdagelijkse job en mijn bij-job als bartender in de horeca ga ik graag zoveel mogelijk op reis. Ik wil de wereld zien!

image4

Jens, jij hebt ook al door dat Davinia een kleine spraakwaterval is? We hebben opgevangen dat je tegenwoordig ook aan de slag bent als model?

Klopt, maar ik ben ook vaak bezig met social media tegenwoordig. Het klinkt misschien cliché, maar via social media willen we toch gewoon ergens bijhoren? Iedereen die ook maar iets van tijd over heeft is ermee bezig. Het is leuk om leuke dingen te kunnen delen met de buitenwereld en nu en dan reactie te krijgen. Mijn interesse gaat vooral uit naar mode, fotografie en lifestyle, dat zijn dan ook de onderwerpen waarvan ik het meeste ‘volg’. Ik steek er dingen van op, ik ben beter op de hoogte van wat er in de mode is en probeer dat dat dan ook te volgen. De laatste tijd doe ik ook wel opdrachten als ‘freelance model’. Dankzij Instagram doe ik veel ideetjes op die ik kan gebruiken bij een volgende fotoshoot.

Was je altijd al zo actief met social media?

Nee, 10 maanden geleden werd ik terug vrijgezel na een relatie van 9 jaar en zijn mijn ogen opengegaan. Ik ben me bewuster geworden van wat er in dit leven speelt en hoe fel die sociale media is geïntegreerd in onze maatschappij. Facebook en Instagram heb ik van bij het begin al, maar ik was er niet echt mee bezig. Nu betrap ik mezelf erop dat het een deel van mezelf is geworden. Mijn gsm gaat zoals bij iedereen tegenwoordig overal met me mee. Bij alle leuke dingen die ik doe of zie of eet neem ik er wel een foto of video van om te posten.

image3

Conclusie? Wil je niet verslaafd geraken heb je maar beter een relatie. Die onthouden we! Wat maakt je voor de rest nog bijzonder Davinia?  

Ik blijf altijd met beide voeten op de grond wat heel belangrijk is. Dagdromen is iets wat ik graag doe, mooie woorden van mensen is iets waar ik graag naar luister… Maar ik besef dat de realiteit is en blijft wat het is! Als ik iets graag wil en het is realistisch dan ga ik ervoor. Ik ben zeker geen opgever!

Davinia sinds kort spreek je dagelijks de quote van de dag in op TOPradio, geef ons je favoriet even mee! 

Live every moment, love every day, cause before you know it, precious time slips away

 

Om even terug te komen op je activiteiten op de social media. Waarom moeten onze lezers je volgen?

Niets moet natuurlijk 😊. Ik probeer als ‘lifestyle-blogger’ zoveel mogelijk van mezelf te laten zien. Ik kom de laatste maanden op leuke plaatsen en wil deze graag met mijn volgers delen. De wereld is zo mooi! Zoals ik eerder zei haal ik mijn inspiratie wat mode betreft zelf op Instagram. Ik maak combinaties van wat ik zelf graag zie en wat aansluit bij de mode van dat moment, dan ben ik even weer een ‘fashion blogger’. Misschien haalt ergens op deze wereld iemand zijn inspiratie wel uit mijn pagina. Je zal op mijn Instagram merken dat er een groot verschil is in mijn foto’s nu vergeleken met vroeger. Ik probeer zoveel mogelijk fotoshoots te doen. In eerste plaats omdat het leuk is om te doen, maar daarnaast hebben ‘professionele’ foto’s meer aantrek op Instagram. Sinds ik een maand of vijf geleden ‘mooiere’ foto’s ben beginnen posten zijn mijn ‘volgers’ opvallend toegenomen.

Jens, daarom dat geen hond ons volgt. Wij hebben helemaal geen professionele foto’s! Misschien maar goed ook, maar soit. We duiken even in je privé Davinia. Geen vriend meer dus?

Nope, zoals Ik eerder heb vermeld had ik 9 jaar lang een vriend. Ik dacht dat het de man van mijn leven was, maar dat was het duidelijk niet. Veel ‘ervaring’ met mannen heb ik dus niet maar ik weet ondertussen wel perfect wat ik wel of niet wil in een relatie.

image5

Och Davinia, wij zijn ook amateurs als het op vrouwen aankomt. Wat zoek je in je toekomstige?

Ik wil vooral dat mijn vriend ook mijn beste vriend is. Samen leuke dingen doen en lachen, maar hij moet ook serieus kunnen zijn wanneer het moet. Ik haat het als iemand me niet kan vertellen wanneer er iets op de maag ligt. Hij moet net als mij sociaal zijn, humoristisch en iets willen maken van het leven. Hij moet vooral zichzelf zijn en niet boven zijn ‘stand’ willen leven. Ik wil een écht iemand. Naast ‘ons’ leven die we samen zullen hebben moet hij ook een apart leven hebben. Ik heb de fout gemaakt te veel voor mijn laatste relatie te leven, maar vrienden zijn ook belangrijk! Eens apart weggaan moet dus zeker kunnen. Het belangrijkste is uiteraard nog dat hij me doodgraag moet zien! Hij moet niet de behoefte hebben om op een ander te gaan, ik moet dé belangrijkste voor hem zijn.

19720336_10209413358987793_508229081_o

Bon, stevig verlanglijstje, wij hebben zo een donkerbruin vermoeden dat het wel even kan gaan duren, maar we speuren alvast in onze vriendenkring! Welke algemene tips wil je mannen nog meegeven?

  • Als je te veel moet ‘pushen’ om een meid in relatie te kunnen krijgen… Stop dan! De ‘friendzone’ bestaat echt! De aanhouder wint zegt men weleens…in mijn geval is dat alvast niet zo. Als ik de klik niet heb dan komt die er als partner nooit bij. Als vriend zal ik er uiteraard altijd vriendelijk tegen zijn.
  • Zeg het als je met iets niet tevreden bent in je relatie. Ik weet dat dit deel ‘communiceren’ niet is wat mannen graag doen. Maar het is zo belangrijk en het kan zo cruciaal zijn als je je relatie wil behouden.
  • LIEG NIET! Ik benadruk het in het groot, maar ik braak ervan als mensen liegen. Zeker van een eigen partner zou ik dat niet meer tolereren. Leugens komen altijd uit en maken zoveel kapot.
  • BEDRIEG NIET! Ook dit staat in het groot, maar dit zijn de twee hatelijkste en ergste dingen die je iemand kunt aandoen. Als de liefde ‘op’ is dan is ze op (al heb ik daar ook mijn mening over), maar ga dan alstublieft niet gewoon op een ander. Praat erover en maak er desnoods eerst een einde aan! Niemand verdient het om bedrogen te worden. Eens dit vertrouwen geschonden is, is het bijna onmogelijk om dit nog te herstellen.

Stop, stop, stop, je gaat echt iedereen afschrikken, maar helder ben je wel! En waar kunnen koene ridders je spotten, moesten ze toch nog de moed hebben?

Een dancing of een festival doe ik weleens graag maar hoeft voor mij niet meer elke week te zijn. Misschien ben ik oud geworden, geen idee maar ik ga tegenwoordig liever naar plaatsen waar je gezellig tegen elkaar kunt praten. Tijdens de winterperiode doe ik met vriendin(nen) graag eens een wijnbar of een gezellig trendy café. In de zomer zal je me dan meer tegenkomen in een gezellige beachbar of pop-up bar.

image2

Bon heren, speuren maar! Als laatste Davinia: heb je nog brandende ambities?

Mijn ambitie naar de toekomst toe is vooral gelukkig zijn. Ik ben niet meer iemand die plannen maakt. Je hebt altijd een keuze zeggen mensen weleens, maar dat klopt niet… In een relatie moet je bijvoorbeeld met 2 zijn. Als je partner beslist om niet verder te gaan met de relatie dan heb je geen keuze meer. Voorlopig leef ik van dag tot dag. Privé maak ik geen plannen tot ik eventueel iemand zal tegenkomen die daar verandering in kan brengen. Tot die tijd doe ik verder waarmee ik bezig ben. Ik reis, ik maak plezier & sta klaar voor diegene die dat volgens mij verdienen.Ik ben heel tevreden met mijn job als vertegenwoordiger, doorgroeien op werkvlak zie ik op termijn wel zitten.

Voorlopig ben ik gelukkig met wat ik ben en heb. Mij volgen op sociale media kan altijd om te zien wat ik ervan terecht zal brengen.

Wij gunnen je alvast van harte een nieuwe, guitige en schattige teddybeer. Je verdient hem. Ben jij een koene ridder of volg je gewoon graag begeerlijke dames? Volg Davinia dan virtueel op Facebook en/of Instagram. Zeker als jij die koene ridder op het witte paard bent!

 
 
 

You May Also Like

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een ...

Topmodel Bella Hadid doet het met een robot

Mannen, tijd om op de barricade te staan Je hebt modellen en je hebt ...

Hosting door Fraai