Met een volle batterij de wildernis in

De tijd dat de rugzak, een lelijk canvas ding was dat je op je rug droeg, is volkomen gepasseerd. De rugzakken van tegenwoordig ontpoppen zich tot multifunctionele alleskunners. De nieuwe Numi Smart Pack hoort zeker in die categorie thuis.

6037f86c34692c16a9bc65281dc1a6f9_original

Een multifunctionele rugzak

Over de look valt te discussiëren, maar feit is dat deze rugzak met ingebouwd zonnepaneel dienst doet als power bank, USB-station en handige organizer. Want je wil natuurlijk wel de wildernis in, maar niet zonder batterij vallen. Naast bovenstaande is er ook nog een compartiment voor je waterfles, is de tas voorzien van reflectoren, kan je er je zonnebril en smartphone in kwijt en nog veel meer. Een echt manusje van alles dus dat in zowel 20 als 30 liter verkrijgbaar is.

backpack_overview_01

Ook zakkenrollers krijgen door de verborgen compartimenten en het ontbreken van ritsen geen kans. Momenteel loopt dit project op Kickstarter en kan je een Numi Smart Pack op de kop tikken voor 129 euro. Je gaat er zeker geen fashion prijs mee winnen, maar handig is het wel.

backpack_overview_02

De funding is inmiddels al rond, dus normalerwijze mag je ergens rond december je backpack verwachten als je nu bestelt.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters gaat naar de KERK

De Gentse Feesten ken je wel, of je er nu wild van wordt of ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!

Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland. Tenzij ...

Hosting door Fraai