Weekendmadeliefjes 27

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Tatjana De Vliegher, oftewel (DJ) JANA gaat de wereld veroveren!

Knappe DJ’s…beetje bij beetje komen ze van de grond…figuurlijk dan…Charlotte De Witte, Amelie Lens, ...

Een open, eerlijk gesprek met knappe Lisa Reijners

Roermond, de allereerste keer dat ik van het stadje in het Nederlandse Limburg heb ...

Model Alyssa Arce is niet vies van een streepje naakt (nsfw)

Nope, van Alyssa Arce hadden we nog nooit gehoord. We zijn dan ook beter ...