Weekendmadeliefjes 27

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Italiaanse passie spreekt

Italië staat wat Whatmatters betreft gelijk aan kwaliteit, raffinement en stijl. Ok, ze kennen ...

VRAAG HET NIKITA: Sexting…Go or NoGo?

Of wij ooit al hebben gezondigd en de nodige pikante berichtjes hebben verstuurd naar ...

Weekendmadeliefjes 16

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...