Daten met een celebrity? Of toch bijna…

Van weinig zaken hebben we op de Whatmatters redactie spijt. Van het feit dat Tinder zo laat in ons vrijgezellenbestaan op de markt is gekomen, ja daarvan zeker, maar voor de rest, weinig…

Date een celebrity, of toch ongeveer…

Ongetwijfeld hadden we ook van de datingapp DATING AI gebruik gemaakt. Deze add-on voor Tinder maakt het immers mogelijk om naar celebrity look-a-likes op zoek te gaan en ermee af te spreken. We vrezen dat het voornamelijk een Amerikaans fenomeen is, maar dat maakt de mogelijkheden alleen maar groter!

Hoe het werkt? Simpel! Upload een foto van een celebrity van wie je broek spontaan begint te knellen, en de app gaat in verschillende apps op zoek naar matches die erop lijken. Waarom zelf zoeken naar een speld in een hooiberg als een app het voor jou doet?

Screen-Shot-2017-06-22-at-12.31.04

Er zijn standaard ook heel wat foto’s van celebrities opgenomen en verbazingwekkend genoeg zijn de resultaten natuurlijk niet eens zo slecht, al hebben we dat uiteraard enkel van horen zeggen. Nee hoor, wij testen die echt niet zelf…

Wij zouden zeggen, geef de app eens een kans en kijk wat er uit de lucht komt vallen. Wie weet zit jij binnenkort wel aan tafel would be Kim Kardashian. Jij liever als wij, maar gelukkig verschillen smaken. Enjoy the chatting!

Wij dachten alvast spontaan aan een type Mila Kunis…

269787

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Single Rudy op de bus:" Yes ze is er weer!"

Dan mag ik nog met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, telkens als ...

Kijk uit met seksspeeltjes, ze houden je in de gaten!

Dat ‘Big Brother’ ons continu volgt, dat wisten we al langer, dat je voor ...

Daarom is jouw lief soms gewoon een echte bitch!

Man zijn is soms gewoon ongemeen hard… Dik klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren…“Scheelt er ...

Hosting door Fraai