3 zomerse en mannelijke mixdranken

Het werd zooooommmeeeerrrrrrrr, we liepen langs het strand en … Soit, dit deuntje krijgen we tijdens de zomer maar niet uit ons hoofd op de Whatmatters redactie, maar er zijn erger dingen natuurlijk dan Rob de Nijs in de oren.
Wat dan? Niet voldoende drank in huis hebben bijvoorbeeld. Op de Whatmatters redactie willen we al weleens een drankje mixen en het is echt een domper op de feestvreugde als de drank op is.
o-BARTENDER-facebook
Gelukkig kan je tegenwoordig snel ingrijpen. Even online gaan, bestellen en de volgende dag staan ze al met de alcohol voor de deur. Eén dag zonder overleven wel, al was het op doktersadvies. Als de drank er is, dan gaan we natuurlijk aan het mixen. We laten de cocktailshaker in ons los, schuiven de laptop even aan de kant en presenteren jullie de 3 favoriete en mannelijkste mixdrankjes die we uit onze mouw kunnen schudden. Wie weet mag je binnenkort wel een keer komen proeven op de redactie.

3 mannelijkste mixdranken van Whatmatters

  • Gin-Tonic

    Hebben we echt geen barst inspiratie omdat we net 30 stukken hebben geschreven, dan houden we het bij een gin-tonic. De basisregels? 1/3 gin, 2/3 tonic. In de zomer grijpen we al snel naar Gin Mare en vullen we dit aan met Fever Tree. Wat appel en een kaneelstokje erbij, 1 keer roeren en klaar. Simpel, lekker en in een wip klaar.

19028146175_6ec7a1b4d8_h

  • Bahama Mama

    Lopen de temperaturen buiten nog hoger op, dan gaan we voor de Bahama Mama. We nemen Bacardi 151 Rum, een stevige kopstoot met zijn 75% alcohol en vul dit aan met Bacardi Black en witte Havana Club. De verhoudingen? Van alles 1/3! Vervolgens voegen we er een stevige scheut ananassap, iets minder citroensap wat blokken ijs en een borrelglaasje Malibu aan toe, om dan aan het shaken te gaan als een gek. Af en toe drinken we vlotjes uit de shaker, maar in principe gieten we het in een hoog bol gras. Een parapluutje is voor watjes, dus doen we niet. Met wat geluk vinden we nog ergens een schijf ananas om het helemaal af te maken.

  • Old fashioned

    Nee, klassieke jongens zijn we niet echt, het is eerder omdat onze idolen uit de hitserie ‘Mad Men’ het met liters zopen, dat wij het soms ook doen. Wat je nodig hebt? Los een suikerklontje op in sodawater en voeg daar enkele druppels van Angostura Aromatic Bitters en Reagan’s N°6 Orange Bitters aan toe. Vervolgens voeg je er 50 ml Bulleit Bourbon whisky en een paar stevige ijsblokken bij en roer je het om. De liefhebbers kunnen er nog sinaasappelzest aan toevoegen, maar wij kappen het meestal zonder achterover.

Blackberry-Old-Fashioned-10
Waar we tegenwoordig onze drank scoren als we te tam zijn om naar de winkel te hollen? Wij laten leveren door de rekels van Metdrank.nl. Een ruime keuze, ze leveren snel en veel goedkoper hebben we het nog nergens kunnen vinden.
Enjoy en geef ons gerust jullie eigen favoriete cocktails en mixdranken door. We proberen ze gegarandeerd uit

You May Also Like

Artificiële intelligentie voor de perfecte cocktail

Wat past er beter bij de bloedhete zomer dan een cocktail. Meer nog, tegenwoordig ...

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

Helemaal zen van de Buddha to Buddha juwelen

Ben je op zoek naar een leuk, mannelijk juweel? Dan moet je zeker eens ...

Hosting door Fraai