3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de schoenen naar een mokkel trekken en een praatje beginnen. Dat je nachtenlang discotheken, de boekenclub of café’s moest afschuimen om een vrouwelijk sujet te vinden en na heel veel moeite kans op vogelen te maken? Die tijd is voorbij! Eerst was er Facebook, dan kwam er Tinder en ondertussen zijn er ontelbare apps die vogelen wel heel makkelijk maken. Tijden veranderen en we worden ouder papa…

Geluksvogels van UAntwerpen

Eén van de laatste nieuwe aanwinsten en dan meer bepaald voor de studenten van de UAntwerpen zou de Facebookgroep UAntwerpen FWB zijn. Geslacht? Seksuele voorkeur? Condoom of niet? Dat zouden de enige vragen zijn die studenten dienen te beantwoorden om vervolgens een onenightstand gefikst te krijgen. En wij ons maar afvragen waar al die geslachtsziektes vandaan komen.
19944445_236067786905220_6507645975101461562_o
Ondertussen heeft de pagina’s al meer dan 1.800 likes al zullen er ook wel veel gluurders met koudwatervrees tussen zitten. Door onze ver gevorderde leeftijd en relatie behoren wij natuurlijk niet meer tot de doelgroep, maar het systeem lijkt met nogal wat kinderziektes te kampen. Tijdelijk zou er ook een soort van ‘ledenstop’ zijn ingevoerd.

Zoek je fuck buddy

De app werkt op basis van een algoritme en matcht je aan het potentiële fuck buddy, alleen blijkbaar mag je wel even wachten en heb je het misschien wel sneller via Tinder geregeld. Van de eerste 700 studenten waren er alvast 600 mannelijk, dus de keuze lijkt ons eerder beperkt, tenzij je natuurlijk een man zoekt, wat ook top is wat ons betreft.

0c8cbd6a-6325-11e7-819f-777d96bac3e7_web_scale_0.2777778_0.2777778__

Uiteraard kan de Universiteit er niet mee lachen, gaat Sensoa door het lint en zal ook Michel Vandenbosch er wel één of andere vorm van dierenleed inzien, maar wij bekijken het rustig vanaf de zijkant. Wij hebben ervaring, wij hebben al andere dingen zien gebeuren

You May Also Like

Nanotechnologie voor een fris en fruitige huid

De avond zelf is het altijd dolle pret, maar naarmate de jaren vorderen worden ...

De ochtendrituelen van succesvolle mensen

Succesvolle mensen beginnen fit aan de dag. Meer nog, heel vaak beginnen ze ook ...

5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld ...

Hosting door Fraai